CELEBRITIES

Η Ολίβια Μαν κατέγραψε τη «μάχη» της με τον καρκίνο για τον γιο της: «Αν δεν τα κατάφερνα, ήθελα να ξέρει ότι πάλεψα»


JTeam

17 Μαΐου 2024

Η Ολίβια Μαν κατέγραψε τη «μάχη» της με τον καρκίνο για τον γιο της: «Αν δεν τα κατάφερνα, ήθελα να ξέρει ότι πάλεψα»
SPLASH via Ideal Image
«Θέλεις οι άνθρωποι στη ζωή σου, που ίσως δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει αυτήν τη στιγμή, να ξέρουν ότι έκανες ό,τι μπορούσες για να είσαι εδώ»

Η Ολίβια Μαν ανακοίνωσε πριν μερικούς μήνες, μέσα από μια συγκλονιστική ανάρτησή της στο IG ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, τον Απρίλιο του 2023. «Ελπίζω πως, το ότι το μοιράζομαι, θα βοηθήσει άλλους να βρουν παρηγοριά, έμπνευση και στήριξη για το δικό τους ταξίδι», είχε γράψει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της, ενώ είχε ενημερώσει τον κόσμο ότι έκανε διπλή μαστεκτομή 30 μέρες μετά τη βιοψία της.

Τώρα, μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning America», η ίδια αποκάλυψε πως ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για τον γιο της, Μάλκολ, σε περίπτωση που δεν κέρδιζε τη «μάχη» της με τον καρκίνο. Η Ολίβια Μαν, είπε: «Αν δεν τα κατάφερνα, ήθελα ο γιος μου, όταν μεγαλώσει, να ξέρει ότι πάλεψα, ότι έβαλα τα δυνατά μου». Παράλληλα, πρόσθεσε: «Θέλεις οι άνθρωποι στη ζωή σου, που ίσως δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει αυτήν τη στιγμή, να ξέρουν ότι έκανες ό,τι μπορούσες για να είσαι εδώ».

Κατά τη συνέντευξή της, η Μαν δήλωσε πως η πρώτη σκέψη της, όταν έμαθε πως έχει καρκίνο, ήταν ο γιος της. «Απλά σκέφτηκα το μωρό μου. Καρκίνος, αυτή είναι η λέξη που δεν θέλεις να ακούσεις, ο καρκίνος σκοτώνει πολλούς ανθρώπους». Προτού ξεκινήσει τις θεραπείες της, η Ολίβια Μαν έκανε κατάψυξη ωαρίων, με την ελπίδα να αποκτήσει κάποια μέρα περισσότερα παιδιά. «Ο Τζον κι εγώ κάναμε μια μεγάλη συζήτηση γι' αυτό. Συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχαμε τελειώσει με την ανάπτυξη της οικογένειάς μας».

Η ηθοποιός, μίλησε στη συνέντευξή της και για την υποστήριξη του συντρόφου της, Τζον Μαλέινι, χαρακτηρίζοντάς τον «τον καλύτερο άνθρωπο». «Το μόνο πρόβλημα είναι ότι με κάνει να γελάω τόσο πολύ. Μερικές φορές πρέπει να του πω να φύγει από το δωμάτιο, κυριολεκτικά θα μου φύγει κάποιο από τα ράμματα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.