CELEBRITIES

Στην Ελλάδα η Λίντσεϊ Λόχαν - Οι πολυτελείς διακοπές με τον σύζυγό της στη Μύκονο


JTeam

28 Μαΐου 2024

Στην Ελλάδα η Λίντσεϊ Λόχαν - Οι πολυτελείς διακοπές με τον σύζυγό της στη Μύκονο
Instagram @lindsaylohan
Η ηθοποιός επισκέφτηκε γι’ ακόμα μια φορά τη χώρα μας για τις διακοπές της

Η Λίντσεϊ Λόχαν έχει μεγάλη αδυναμία στην Ελλάδα και έτσι την επιλέγει σχεδόν κάθε χρόνο για τις διακοπές της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η διάσημη ηθοποιός έκανε μια ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις της και ταξίδεψε στη Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της, Μπάντερ Σάμας, ώστε να καλωσορίσουν από εκεί το καλοκαίρι και να ζήσουν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς.

Μπορεί ο καιρός να παίζει περίεργα παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες κι άλλοτε να έχει πολλή ζέστη κι άλλοτε να αντικρίζουμε έναν γκρίζο ουρανό και η θερμοκρασία να πέφτει, όμως αυτό δεν πτόησε την Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία φόρεσε το μαγιό της και ξεκίνησε τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Την επίσκεψή της στην Ελλάδα αποκάλυψε η ίδια μέσω μιας δημοσίευσης στον λογαριασμό της στο Instagram. Η Λίντσεϊ Λόχαν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια σειρά από φωτογραφίες από την πισίνα του resort, όπου διαμένει στο νησί των Ανέμων, τη θάλασσα, τον κήπο και το δείπνο που απόλαυσαν σε εστιατόριο της περιοχής.

Αυτό που η ηθοποιός δεν διευκρίνισε είναι αν στις διακοπές της στην Ελλάδα είναι μαζί και ο γιος τους με τον Μπάντερ Σάμας, ο οποίος γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2023 και συνεπώς σε λίγο καιρό θα συμπληρώσει έναν χρόνο ζωής. Η ίδια δεν ανέβασε στο IG κανένα σχετικό στιγμιότυπο, αφήνοντας τους θαυμαστές της με την απορία. Γενικότερα, βέβαια, η ηθοποιός αποφεύγει να εκθέτει τον γιο της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προστατεύοντας έτσι την ταυτότητά του.

Όσον αφορά τώρα στη λεζάντα της ανάρτησης που είχε άρωμα Ελλάδας, η Λίντσεϊ Λόχαν αρκέστηκε να σημειώσει τη λέξη «πρόσφατα» και να βάλει μια σειρά από emoticons που παραπέμπουν στις καλοκαιρινές διακοπές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.