CELEBRITIES

Η Μπίλι Άιλις έχει δεχθεί ghosting από φίλο της: «Μέχρι σήμερα, δεν μου έχει στείλει μήνυμα»


JTeam

10 Ιουνίου 2024

Η Μπίλι Άιλις έχει δεχθεί ghosting από φίλο της: «Μέχρι σήμερα, δεν μου έχει στείλει μήνυμα»
Splash News
Η Μπίλι Άιλις είπε ότι έζησε «τρελό ghosting» την περασμένη χρονιά

Είτε έχεις κάνει, είτε σου έχουν κάνει ghosting, γνωρίζεις τον σοβαρό αντίκτυπο που έχει στη ψυχολογία κάθε ατόμου. Το να εξαφανίζεται ένας άνθρωπος από τη ζωή σου, με τον οποίο έχεις συνδεθεί με κάθε τρόπο, έτσι ξαφνικά και χωρίς καμία εξήγηση, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Και για αυτήν ακριβώς την εμπειρία, μίλησε η ποπ σταρ Μπίλι Άιλις, κατά τη συνέντευξή της στο podcast του BBC «Miss Me?».

Μιλώντας, λοιπόν, στο podcast, η Μπίλι Άιλις είπε ότι έζησε «τρελό ghosting» την περασμένη χρονιά, αναφερόμενη στην ξαφνική διακοπή κάθε επαφής με έναν φίλο της. «Ήμουν σε φάση "πέθανες; Κυριολεκτικά, πέθανες;"». Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες, η ίδια ανέφερε πως αυτό το άτομο: «Ήταν κάποιος που γνώριζα για χρόνια, κάναμε σχέδια, μιλούσαμε στο τηλέφωνο […] Ποτέ δεν άκουσα ξανά νέα του», δήλωσε. «Έλεγα, "τι αξιολύπητος άνθρωπος. Τι μικροσκοπικό ανθρωπάκι". Ήταν κυριολεκτικά απίστευτο. Μέχρι σήμερα, δεν μου έχει στείλει μήνυμα».

Εκτός από αυτήν την εμπειρία, η αγαπημένη καλλιτέχνης μίλησε και για το πώς έχασε αρκετούς φίλους της, όταν έγινε διάσημη. «Ξαφνικά ήμουν διάσημη και δεν μπορούσα να σχετιστώ με κανέναν. Ήταν δύσκολο. Ήταν πραγματικά δύσκολο», τόνισε στο BBC. «Όταν έκλεινα τα 20, θυμάμαι να κοιτάζω γύρω στο δωμάτιο και να υπάρχουν μόνο άνθρωποι που δούλευαν για εμένα», είπε. «Και όλοι τους, ήταν 15 χρόνια ή μεγαλύτεροι από εμένα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.