CELEBRITIES

Νάταλι Πόρτμαν: Το μήνυμα ευγνωμοσύνης στις φίλες της – «Με ανεβάζουν ξανά και ξανά»


JTeam

10 Ιουνίου 2024

Νάταλι Πόρτμαν: Το μήνυμα ευγνωμοσύνης στις φίλες της – «Με ανεβάζουν ξανά και ξανά»
Splash by Ideal Image
Η Νάταλι Πόρτμαν, χθες 9 Ιουνίου, έκλεισε τα 43 έτη

Με έναν ξεχωριστό τρόπο ευχαρίστησε τις φίλες της η Νάταλι Πόρτμαν, η οποία χθες, 9 Ιουνίου, έκλεισε τα 43. Η αγαπημένη ηθοποιός, αποφάσισε μέσα από μια ανάρτησή της στο IG να στείλει ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης στους ανθρώπους της ζωής της, που είναι δίπλα της σε όλα.

«Φέτος, στα γενέθλιά μου, θέλω να γιορτάσω την ευγνωμοσύνη μου για τις φίλες μου που με ανεβάζουν ξανά και ξανά», έγραψε η Νάταλι Πόρτμαν στη λεζάντα της δημοσίευσης, ενώ μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα με τις φίλες της. Στο καρουσέλ φωτογραφιών, περιλαμβάνονταν διάφορες στιγμές, όπως και το afterparty του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, το 2023.

Οι δηλώσεις της, έρχονται λίγους μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον Μπέντζαμιν Μίλιπεντ. Υπενθυμίζουμε ότι η ηθοποιός, υπέβαλε την αίτηση για το τέλος της κοινής τους ζωής, εδώ και αρκετό καιρό, ενώ πηγή από το περιβάλλον τους ανέφερε πριν μερικούς μήνες στο People, πως έχουν χωρίσει πλέον, επίσημα. «Η Νάταλι βγαίνει από μια πολύ επίπονη χρονιά. Είναι πλέον, στην άλλη πλευρά και βρίσκει χαρά δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά της», είχε δηλώσει πρόσφατα η πηγή στο περιοδικό People. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αιτία του χωρισμού τους ήταν η απιστία του Μίλιπεντ, τον Ιούνιο του 2023.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.