CELEBRITIES

Βικτόρια Μπέκαμ: Οι cute φωτογραφίες με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ από την αρχή της σχέσης, το 1997


JTeam

1 Ιουλίου 2024

Βικτόρια Μπέκαμ: Οι cute φωτογραφίες με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ από την αρχή της σχέσης, το 1997
Splash by Ideal Image
Η Βικτόρια Μπέκαμ σε ένα τρυφερό throwback στα 90’s με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελούν την τρανή απόδειξη πως ο έρωτας όχι μόνο μπορεί να αντέξει στον χρόνο, αλλά και να ανθίσει ενώ η σχέση εξελίσσεται. Αδιαμφισβήτητα, οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και μέσα από την κοινή ζωή τους επιβεβαιώνουν κάθε φορά πως είναι ευτυχισμένοι μαζί.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για δύο δημοφιλή και ιδιαίτερα προβεβλημένα πρόσωπα, που, όμως, κατάφεραν σε έναν βαθμό να προστατέψουν την προσωπική ζωή τους. Πλέον, μοιράζονται συχνά «κλικ» από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους, δείχνοντας πως απολαμβάνουν να μεγαλώνουν μαζί.

Οι Μπέκαμ σε full in love στιγμιότυπα στα 90’s

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε ένα τρυφερό throwback στα 90’s, όταν η σχέση της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ βρισκόταν στις αρχές της. Η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους της στο IG δύο φωτογραφίες με τον σύζυγό της, στις οποίες ποζάρουν αγκαλιασμένοι μέσα σε ένα σκάφος κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών τους.

«Πόρτο Φίνο, 1997, ήταν ένα πάρα πολύ ρομαντικό ταξίδι. Θυμάμαι πόσο ενθουσιασμένη ήμουν που θα βρισκόμουν εκεί με τον Ντέιβιντ για πρώτη φορά. Η ένταση ότι εμείς οι δύο θα είμαστε μαζί για 48 ώρες ήταν εκπληκτική», έγραψε η Βικτόρια Μπέκαμ στην ανάρτησή της, αποκαλύπτοντας το έντονο καρδιοχτύπι που είχε για τον πλέον σύζυγό της και τη λαχτάρα να περάσουν χρόνο μαζί.

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέτος συμπληρώνουν 25 χρόνια γάμου - ενώ είναι μαζί 27 - και τα τρία παιδιά τους αποτελούν χωρίς δεύτερη σκέψη τη μεγαλύτερη επισφράγιση αυτού του έρωτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.