CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Τζορτζ γιορτάζει τα 11α γενέθλιά του - Το ασπρόμαυρο πορτρέτο και οι ευχές από την Κέιτ


JTeam

22 Ιουλίου 2024

Ο πρίγκιπας Τζορτζ γιορτάζει τα 11α γενέθλιά του - Το ασπρόμαυρο πορτρέτο και οι ευχές από την Κέιτ
Getty Images @Max Mumby/Indigo
Ο πρίγκιπας Τζορτζ γίνεται σήμερα 11 ετών

Μεγάλη ημέρα είναι η σημερινή για το παλάτι, καθώς το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Τζορτζ, έχει γενέθλια! Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, ενώ οι γονείς του θέλησαν να του ευχηθούν και δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο IG.

Αυτή τη φορά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν δημοσίευσαν κάποια οικογενειακή φωτογραφία, αλλά ένα εντυπωσιακό ασπρόμαυρο πορτρέτο του πρίγκιπα Τζορτζ. «Εύχομαι στον πρίγκιπα Τζόρτζ χαρούμενα 11α γενέθλια. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας 2024», έγραψε χαρακτηριστικά η Κέιτ Μίντλετον.

Μέσα σε λίγη ώρα, η ανάρτηση «πλημμύρισε» από likes και σχόλια από βρετανούς πολίτες, αλλά και απ’ όσους θέλησαν να ευχηθούν στον πρίγκιπα Τζορτζ γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Μπορεί η μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, να δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν θα γιορτάσουν στο παλάτι τα γενέθλιά του εν μέσω των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Λίγες ημέρες μετά τη δεύτερη επίσημη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον έπειτα από τη διάγνωση με καρκίνο, όλα δείχνουν πως τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει στην οικογένεια. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρευρέθηκε στον τελικό του Γουίμπλεντον, μίλησε με τον κόσμο και φυσικά απένειμε το κύπελλο στον νικητή. Ήταν ευδιάθετη, χαμογελαστή και κοινωνική. Τα δύσκολα φαίνεται πως πέρασαν και πλέον κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.