CELEBRITIES

«Τιμή μου να κρατήσω την Ολυμπιακή Φλόγα» - Ο Τζιαμπατίστα Βάλι θυμάται τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα με τρεις φωτογραφίες


JTeam

26 Ιουλίου 2024

«Τιμή μου να κρατήσω την Ολυμπιακή Φλόγα» - Ο Τζιαμπατίστα Βάλι θυμάται τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα με τρεις φωτογραφίες
Getty Images / @Jacopo Raule
Ο iconic σχεδιαστής γύρισε στο 2004 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, όπου κράτησε την Ολυμπιακή Φλόγα

Μία ώρα, περίπου, μας χωρίζει από τη φαντασμαγορική έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, με την γαλλική πρωτεύουσα έτοιμη να εντυπωσιάσει τα πλήθη. Αυτή είναι η τρίτη φορά που το Παρίσι φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε περίπτωση που θέλεις να μάθεις περισσότερα για την έναρξη και το υπερθέαμα, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις 11 πράγματα που πρέπει να ξέρεις.

Στο μεταξύ, τέτοιες ημέρες, πριν 20 χρόνια, η Αθήνα γιόρταζε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο «σπίτι» της. Όσοι ζήσαμε εκείνες τις στιγμές, ακόμα τις θυμόμαστε. Όπως και ο Ιταλός σχεδιαστής, Τζιαμπατίστα Βάλι, ο οποίος μνημόνευσε όσα έζησε αντίστοιχα, από το μακρινό 2004, όπου κράτησε την Ολυμπιακή Φλόγα στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Ο Τζιαμπατίστα Βάλι έγραψε στην ανάρτηση του στο Instagram: «Πριν 20 χρόνια, στην Αθήνα, κράτησα την Ολυμπιακή φλόγα. Η ίδια φλόγα φωτίζει τωρα το Παρίσι, την Πόλη του Φωτός».

Μόλις χθες, ο Τζιαμπατίστα Βάλι προχώρησε και σε μια ανάρτηση με την Ναόμι Κάμπελ, γράφοντας: «Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που είχα την τιμή να κρατήσω την Ολυμπιακή Φλόγα, δίπλα στην αγαπημένη μου Ναόμι, στην Αθήνα, το λίκνο των Αγώνων».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.