CELEBRITIES

Οι γνωστοί Έλληνες που ταξίδεψαν φέτος στις Κυκλάδες - 21 φωτογραφίες που θα σε πείσουν να κλείσεις εισιτήρια τώρα


Άννα Καντζηλιέρη

29 Ιουλίου 2024

Έλληνες διάσημοι, διακοπές στα ελληνικά νησιά
Κύριοι και κυρίες της εγχώριας showbiz πέρασαν τον Ιούλιο στα ελληνικά νησιά

Το ελληνικό καλοκαίρι δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα και αυτός είναι και ο λόγος που εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται τη χώρα μας τη θερινή περίοδο. Άλλοι ανυπομονούν να κολυμπήσουν στα γαλαζοπράσινα νερά, άλλοι να χαλαρώσουν σε μια απόμερη παραλία αγναντεύοντας το απέραντο μπλε, άλλοι να γευτούν νόστιμο φαγητό κι άλλοι να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και μπορεί η Ελλάδα να έχει όμορφες πόλεις, ωστόσο αυτή την εποχή του χρόνου τα νησιά είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Κυκλάδες, Ιόνιο, Σποράδες, Δωδεκάνησα, Βόρειο Αιγαίο, όπου κι αν επιλέξεις να περάσεις τις διακοπές σου, είναι βέβαιο πως θα χορτάσεις από θάλασσα και ξεγνοιασιά.

Οι γνωστοί Έλληνες επέλεξαν στην πλειονότητά τους να επισκεφτούν φέτος τις Κυκλάδες. Κάποιοι προτίμησαν πιο κοσμοπολίτικα μέρη, ενώ κάποιοι άλλοι επέλεξαν να χαθούν στα σοκάκια και να κολυμπήσουν στους κολπίσκους των μικρότερων νησιών. Ο Ιούλιος πλησιάζει στο τέλος του και οι αποσκευές τους έχουν ήδη γεμίσει με όμορφες αναμνήσεις.

Σίφνος, Κέα, Άνδρος, Κουφονήσια, Νάξος, Μήλος, Σαντορινη, Σέριφος, Κίμωλος, Αντίπαρος ήταν κάποιες από τις επιλογές τους για τον πρώτο μήνα των διακοπών τους. Το timeline μας στο Instagram «πλημμύρισε» από παραλίες, θάλασσες, γραφικά σοκάκια με βουκαμβίλιες, ηλιοβασιλέματα και χαμογελαστά πρόσωπα.

Ελένη Μενεγάκη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Αθηνά Οικονομάκου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Κλέλια Ανδριολάτου, Ευγενία Σαμαρά, Χριστίνα Μπόμπα, Βάσω Λασκαράκη, Τόνια Σωτηροπούλου, Βάσια Κωστάρα, Μαρία Σολωμού είναι κάποιοι από τους celebrities που ομόρφυναν το Instagram με τις καλοκαιρινές πόζες τους.

Αν, λοιπόν, ακόμα, δεν έχεις πεισθεί να επισκεφτείς φέτος τις Κυκλάδες, οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε πείσουν να το κάνεις! Εμείς ταξιδέψαμε μαζί τους, εσείς;

Κέα

Από τους κοντινούς στην Αθήνα νησιωτικούς προορισμούς, έχει πολλά να δεις και να κάνεις, φημίζεται για τις ευκαιρίες που έχεις σε watersports και η πεζοπορία στην προϊστορική Καρθαία είναι ένας από τους βασικούς λόγους που την επισκέπτονται και από το εξωτερικό.

Άνδρος

Η Μικρά Αγγλία, το νησί που όσοι δεν αγαπούσαν ήδη, αγάπησαν μετά την ομώνυμη ταινία του Βούλγαρη. Κατάφιτη, με ωραία σπήλαια, φυσιολατρικές διαδρομές, διάσημες παραλίες (βλ. της Γριάς το Πήδημα) και τον μοναδικό φάρο στην Ευρώπη χτισμένο πάνω σε βράχο. Απλά υπέροχη.

Αντίπαρος

Το κάποτε εναλλακτικό, νυν δημοφιλές νησάκι των Κυκλάδων με το γνωστό πεζόδρομο με τα μαγαζάκια και τα εστιατόρια, το διάσημο -βεβαίως βεβαίως- μπαρ La Lune και μια σειρά από τέλειες παραλίες, φυσικά και γεμίζει κάθε καλοκαίρι.

Νάξος

Το πιο πράσινο νησί των Κυκλάδων. Μεγάλο, γεμάτο εντυπωσιακές παραλίες και γραφικά χωριά. Φανταστικό φαγητό, εντυπωσιακά αρχαιολογικά ευρήματα και φανταστικά εστιατόρια. Άχαστο.

Μήλος

Το σεληνιακό τοπίο της παραλίας Σαρακήνικο, την έχει κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο. Βέβαια, η Μήλος έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει και αξίζει να τα ανακαλύψεις όλα στις διακοπές σου.

Σίφνος

Έχουν γραφτεί πολλά για τη Σίφνο, την παράδοσή της σε κεραμικά, το υπέροχο φαγητό της, τις μοναδικές παραλίες της. Και είναι όλα αλήθεια. Δεν τα λέμε εμείς, όσοι την έχουν επισκεφτεί τα λένε, και τα δείχνουν.

Κουφονήσια

Τα πιο ινσταγκραμικά νερά των Κυκλάδων. Ο προορισμός για όσους θέλουν να είναι όλη μέρα στη θάλασσα, με ένα μαγιό και ένα καπέλο. Κλείσε από φέτος για του χρόνου, αλλιώς δε θα βρεις.

Κίμωλος

Μπορεί να μην έχει ακουστεί όσο τα γειτονάκια του, αλλά τα ανταγωνίζεται επάξια σε ομορφιά και ενδιαφέρον. Γραφική, ήσυχη, οικεία. Για διακοπές με τους φίλους, το ταίρι σου ή την οικογένεια, η Κίμωλος όλους τους αγκαλιάζει.

Σαντορίνη

Το «κάντε χώρο για τους τουρίστες» θα μπορούσε άνετα να ισχύει για το ξακουστό ηλιοβασίλεμα στην Οία, αν και οι ντόπιοι σίγουρα το αποφεύγουν έτσι κι αλλιώς. Η Σαντορίνη είναι δικαίως διάσημη αφού το ηφαιστειακό τοπίο της δίνει κάτι απόκοσμο και οι παραλίες με τη μαύρη άμμο είναι κάτι που δεν συναντάς συχνά. Πρόσθεσε σε αυτά και το υπέροχο φαγητό και κρασί.

Σέριφος

Μακράν η πιο όμορφη Χώρα των Κυκλάδων. Η περίκλειστη πλατεία με τα μαγαζάκια που κάνει όλο το νησί μια παρέα, είναι από μόνη της λόγος να πας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.