CELEBRITIES

Η Αντέλ διέκοψε τη συναυλία της στο Μόναχο για να δείξει στην οθόνη τον τελικό των 100μ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024


JTeam

5 Αυγούστου 2024

Η Αντέλ διέκοψε τη συναυλία της στο Μόναχο για να δείξει στην οθόνη τον τελικό των 100μ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
IG @adele
Φαίνεται ότι η βρετανή τραγουδίστρια δε θέλει να χάνει αγώνα ούτε όταν τραγουδάει

Η Αντέλ φαίνεται πως είναι μεγάλη φαν των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού διέκοψε τη συναυλία της στο Μόναχο για να παρακολουθήσει τον τελικό των 100 μέτρων γυναικών που διεξαγόταν στο Παρίσι.

Σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Adele σταμάτησε το σόου της για να δει ποια θα κέρδιζε το χρυσό και να μοιραστεί μερικά λόγια ενθάρρυνσης για τις αθλήτριες. Στο βίντεο, η τραγουδίστρια φαίνεται να περπατά προς το πίσω μέρος της σκηνής με την πλάτη της προς το κοινό. Η κάμερα σταμάτησε να προβάλλει τις κινήσεις της στην γιγαντοοθόνη και άρχισε να δείχνει τον αγώνα δρόμου.

Στο βίντεο, ο εκφωνητής των Ολυμπιακών Αγώνων ανακοίνωσε ότι η Τζούλιεν Άλφρεντ από την Αγία Λουκία κέρδισε την πρώτη θέση με χρόνο 10.72, με τη Σα'Κάρι Ρίτσαρντσον από την ομάδα των ΗΠΑ να τερματίζει λίγο μετά από αυτήν.

Όταν είδε την νικήτρια, η Αντέλ είπε στο κοινό «ας της δώσουμε ένα χειροκρότημα!» και πρόσθεσε «ας συνεχίσουμε το σόου. Φανταστική, Αγία Λουκία!»

Σε ένα άλλο βίντεο από τη συναυλία της προηγούμενης βραδιάς δείχνει τη βρετανή τραγουδίστρια να μιλάει για το πόσο παρακολουθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Ενώ παρακολουθούσα αθλητές παγκόσμιας κλάσης, έλεγα, "ω, αυτή η προσγείωση ήταν λίγο ασταθής, δεν ήταν; Ω, τα πόδια της δεν ήταν πολύ ίσια". Εν τω μεταξύ, αν προσπαθούσα οτιδήποτε κάνουν αυτοί, θα ήμουν νεκρή», αστειεύτηκε.

Η τραγουδίστρια συνέχισε να επαινεί τη γυμνάστρια Σιμόν Μπάιλς για τη χρυσή νίκη της στη γυμναστική, λέγοντας ότι «ήταν απολύτως λαμπρή».

Η Αντέλ εμφανίζεται στο Μόναχο για επιλεγμένες ημέρες μέχρι τις 31 Αυγούστου στο ανοιχτό θέατρο Munich Messe, που έχει χωρητικότητα 80.000 ατόμων. Είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια εμφανίζεται στην «ηπειρωτική Ευρώπη» από το 2016 και όπως η ίδια είπε στο People: «Ένα μοναδικό, ειδικό στάδιο σχεδιασμένο γύρω από οποιοδήποτε σόου θέλω να κάνω; Σχεδόν στο κέντρο της Ευρώπης; Στο Μόναχο; Αμέσως μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα; Έλα Αγγλία! Με τους Ολυμπιακούς δίπλα; Έλα Simone! Και μερικούς από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες να δίνουν συναυλίες επίσης; Γιατί... ΝΑΙ!! Δεν έχω παίξει στην Ευρώπη από το 2016! Δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν πιο υπέροχο τρόπο να περάσω το καλοκαίρι μου και να τελειώσω αυτή την όμορφη φάση της ζωής και της καριέρας μου με συναυλίες πιο κοντά στο σπίτι κατά τη διάρκεια ενός τόσο συναρπαστικού καλοκαιριού», είπε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.