CELEBRITIES

Κι όμως, κανείς δεν το κατάλαβε: Η Τζένιφερ Άνιστον πέρασε τις διακοπές της σε νησί του Ιονίου


JTeam

19 Αυγούστου 2024

Κι όμως, κανείς δεν το κατάλαβε: Η Τζένιφερ Άνιστον πέρασε τις διακοπές της σε νησί του Ιονίου
Splash News
Η φωτογραφία που «μαρτύρησε» την παρουσία της στην χώρα μας

Κάθε καλοκαίρι, τα ελληνικά νησιά προσελκύουν πολλούς celebrities του Χόλιγουντ, έτσι και φέτος είχαν την τιμητική τους. Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κάιλι Τζένερ, Κιμ Καρντάσιαν και Άσλεϊ Γκράχαμ είναι μόνο μερικά ονόματα που τους προηγούμενες μήνες πέρασαν τις διακοπές τους στα νησιά της χώρας μας, ενώ και η Τζένιφερ Άνιστον προστέθηκε μόλις σε αυτή τη λίστα.

Η Τζένιφερ Άνιστον εντελώς αθόρυβα, προτίμησε να περάσει το καλοκαίρι της σε νησί του Ιονίου και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα. Φυσικά δεν το έκανε γνωστό η ίδια, η οποία δεν ανέβασε στο προφίλ της καμία φωτογραφία, αλλά την παρουσία της σε ελληνικό έδαφος τη «μαρτύρησε» o γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ, Μάριος Παπαδάτος.

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με την Τζένιφερ Άνιστον να βρίσκεται σε γνωστό μπαρ της Κέρκυρας και να πίνει σφηνάκια. Στη λεζάντα του insta story έγραψε: «Τζένιφερ Άνιστον, μας τίμησες και σε ευχαριστούμε! Είσαι σπάνιο είδος! Λίγες ημέρες πριν το πιο διάσημο ‘Φιλαράκι' του κόσμου μάς επισκέφθηκε!».

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.