CELEBRITIES

Σιμόν Μπάιλς: Τη χρέωσαν 26 χιλιάδες δολάρια για μία σαμπάνια στο Παρίσι - «Είστε τρελοί;»


JTeam

22 Αυγούστου 2024

Σιμόν Μπάιλς: Τη χρέωσαν 26 χιλιάδες δολάρια για μία σαμπάνια στο Παρίσι - «Είστε τρελοί;»
Getty Images @Naomi Baker
Η Σιμόν Μπάιλς ένιωσε ότι προσπάθησαν να την εξαπατήσουν και το μοιράστηκε δημόσια

Το προηγούμενο διάστημα το όνομα της Σιμόν Μπάιλς κυκλοφορούσε καθημερινά στα ενημερωτικά μέσα και τα social media κι ο λόγος δεν ήταν άλλος από την επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η χρυσή Ολυμπιονίκης αναχώρησε από τη γαλλική πρωτεύουσα με όχι ένα, δύο ή τρία, αλλά τέσσερα μετάλλια - τρία εκ των οποίων ήταν χρυσά και ένα ασημένιο.

Αυτή την ατέλειωτη χαρά και υπερηφάνεια για το επίτευγμά της παραλίγο να επισκιάσει ένα απρόοπτο περιστατικό που συνέβη την ημέρα της λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά από αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, η Σιμόν Μπάιλς επισκέφτηκε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της ένα κλαμπ στο Παρίσι, προκειμένου να δειπνήσουν και να γιορτάσουν όσα κατάφερε.

Κατά τη διάρκεια της εξόδου τους, λοιπόν, η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής αποκάλυψε ότι παραλίγο να πέσει θύμα απάτης. Ειδικότερα, της έφεραν στο τραπέζι ένα μπουκάλι σαμπάνια, λέγοντάς της πως κοστίζει 26 χιλιάδες δολάρια, δηλαδή περίπου 24 χιλιάδες ευρώ. Όπως ήταν λογικό, τόσο η Σιμόν Μπάιλς όσο και η παρέα της ξαφνιάστηκαν με αυτό το ποσό.

@simonebilesowens

yappin away about nothing ….. next time I’m playing music lmao - football season has started 🤎BEAR DOWN🤎

♬ original sound - Simone Biles

Μιλώντας για εκείνη τη βραδιά στον λογαριασμό της στο Tik Tok, η Ολυμπιονίκης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, ενώ ανέφερε πως τελικά δεν πήραν τη συγκεκριμένη σαμπάνια, αφού κυριολεκτικά θα την πλήρωναν χρυσή. «Πήγα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, και μετά αποφασίσαμε να βγούμε. Σε αυτό το κλαμπ επιχείρησαν να με χρεώσουν 26.000 δολάρια για ένα μπουκάλι σαμπάνια!», ακούγεται να λέει η Σιμόν Μπάιλς.

«Είστε τρελοί; Γιατί να προσπαθήσουν να με κοροϊδέψουν με αυτόν τον τρόπο;», αναρωτήθηκε, τονίζοντας την υπερβολή του πράγματος. Ήταν μόλις μία σαμπάνια. «Μερικές φορές, δεν μου αρέσει η προσοχή, προτιμώ να μην την έχω, και να είμαι όσο πιο φυσιολογική γίνεται», ισχυρίστηκε η αθλήτρια στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ολοκληρώνοντας τη σκέψη της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.