CELEBRITIES

Τόρι Σπέλινγκ: Κοιμίζει τον γιο της με τα ρούχα, για να κερδίσει χρόνο ύπνου το πρωί


JTeam

29 Αυγούστου 2024

Τόρι Σπέλινγκ: Κοιμίζει τον γιο της με τα ρούχα, για να κερδίσει χρόνο ύπνου το πρωί
Splash by Ideal Image
Η Τόρι Σπέλινγκ βρήκε τον τρόπο να κερδίζει λίγα λεπτά ύπνου το πρωί

Δεν θα πούμε ψέματα: Όλοι - έστω μία φορά στη ζωή μας - τη στιγμή που χτυπάει το ξυπνητήρι και πρέπει να εγκαταλείψουμε το κρεβάτι μας, έχουμε σκεφτεί πόσο χρόνο θα κερδίζαμε, αν κοιμόμασταν με τα ρούχα. Αυτή τη στιγμή της ημέρας, ακόμα και τα επιπλέον δέκα λεπτά ύπνου είναι μαγικά κι όλοι θα θέλαμε να τα έχουμε.

Κι ενώ γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ανέφικτο - να κοιμόμαστε δηλαδή με τα ρούχα - η Τόρι Σπέλινγκ έρχεται να μας διαψεύσει, αποκαλύπτοντας στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της «MissSpeling» ότι ντύνει τον 7χρονο γιο της με τα ρούχα του σχολείου αποβραδίς, ώστε να γλιτώσουν χρόνο το πρωί και να κοιμηθούν περισσότερο.

«Είναι κακό. Έχω τεμπελιάσει πολύ με τον μικρότερο γιο μου, γιατί έχω να κάνω τόσα πολλά, που αποβραδίς τον βάζω για ύπνο, φορώντας τα ρούχα του σχολείου», ανέφερε αρχικά. Έχοντας επίγνωση της πράξης της, η ίδια τρόλαρε τον εαυτό της, λέγοντας πως έχει καταφέρει να πείσει και τον γιο της πως είναι ωραίο να κοιμάσαι με τα ρούχα σου.

«Λοιπόν, τρώει το φαγητό του, κάνει το μπάνιο του και μετά θα του πω, ότι θα εξοικονομήσουμε επιπλέον λεπτά ύπνου το πρωί, αν ντυθεί από τώρα με τα σχολικά ρούχα του», πρόσθεσε η Τόρι Σπέλινγκ, ξεκαθαρίζοντας, βέβαια, πως αυτό δεν συμβαίνει σε καθημερινή βάση, αλλά αραιά και που, υπερασπίζοντας τη θέση της.

Η Τόρι Σπέλινγκ μετά το διαζύγιο από τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ, έχει αναλάβει την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 17 και το μικρότερο 7 χρονών. Η ίδια αντιμετωπίζει δυσκολίες σε όλα τα επίπεδα, όμως κάθε φορά βρίσκει τρόπο να τα φέρει εις πέρας.

Να θυμίσουμε πως η Τόρι Σπέλινγκ και ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ παντρεύτηκαν το 2006 και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2023.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.