CELEBRITIES

Η Cardi B γέννησε το τρίτο παιδί της: Στο πλευρό της ο εν διαστάσει σύζυγός της, Offset


JTeam

13 Σεπτεμβρίου 2024

Η Cardi B γέννησε το τρίτο παιδί της: Στο πλευρό της ο εν διαστάσει σύζυγός της, Offset
Splash by Ideal Image
Η Cardi B και ο Offset έγιναν γονείς για τρίτη φορά, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το IG

Η Cardi B έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της, ένα κοριτσάκι, στις 07/09, ωστόσο μόλις χθες 12/09 δημοσιοποίησε τα ευχάριστα νέα. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τις πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό της, αλλά και την υπόλοιπη οικογένεια.

Μέσα από επτά φωτογραφίες, η Cardi B μας έδωσε μια γεύση από τον τοκετό, αλλά και τις πρώτες στιγμές με την κόρη τους στο δωμάτιο του μαιευτηρίου. Στο πλευρό της ήταν και ο εν διαστάσει σύζυγός της, Offset. Σε ένα από τα «κλικ», ο γνωστός ράπερ κρατάει στην αγκαλιά του το νεογέννητο μωρό του, ενώ πλάι του βρίσκονται τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του.

«Το ομορφότερο μικρό πλασματάκι 07/09», έγραψε στη δημοσίευσή της η Cardi B, με τους followers της να πλημμυρίζουν την ανάρτηση με ευχές και μηνύματα.

Στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, η Cardi B είχε ανακοινώσει δημόσια πως εκείνη και ο Offset χωρίζουν. Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο τρίτο παιδί τους, ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη κύηση. Αυτά, τα εξίσου αναπάντεχα γεγονότα, αιφνιδίασαν τους θαυμαστές τους, που αναρωτήθηκαν τι πραγματικά συμβαίνει.

Όπως ανέφεραν τα ξένα μέσα τότε, ο χωρισμός του ζευγαριού δεν αποτελεί αιτία τρίτου προσώπου. Οι δυο τους απομακρύνθηκαν μέσα στην έντονη καθημερινότητα, θέτοντας άλλες προτεραιότητες και αυτός είναι ο λόγος που πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Όλο αυτό το διάστημα κανένας από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.