CELEBRITIES

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι κέρδισε το πρώτο της βραβείο Emmy – «Ήταν δώρο το να υποδυθώ την Νταϊάνα στο Crown»


JTeam

16 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι κέρδισε το πρώτο της βραβείο Emmy – «Ήταν δώρο το να υποδυθώ την Νταϊάνα στο Crown»
Getty Images
«Θεέ μου, το να παίζω αυτόν τον ρόλο που βασίζεται σε αυτή την απαράμιλλη, απίστευτη ανθρώπινη ύπαρξη ήταν μεγάλο προνόμιο για μένα»

Το πρώτο της βραβείο Emmy για την ερμηνεία της στο «The Crown» κέρδισε η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι. Η ηθοποιός, που υποδύθηκε την πριγκίπισσα Νταϊάνα στις τελευταίες σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix απέσπασε το βραβείο Β΄ Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική σειρά, στα χθεσινά 76α Βραβεία Emmy. Πλέον, είναι η πρώτη Αυστραλή ηθοποιός που κατέχει βραβείο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο της, η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως δεν ετοίμασε κανέναν λόγο από πριν, καθώς είναι προληπτική. «Δεν έγραψα τίποτα γιατί είμαι πολύ προληπτική και τώρα βρίσκομαι σε πραγματικά δύσκολη θέση, οπότε θα το κάνω γρήγορα», αστειεύτηκε. «Πίτερ (Μόργκαν) σε ευχαριστώ», συνέχισε. «Σε ευχαριστώ που έφτιαξες αυτή τη σειρά. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες».

Εμφανώς συγκινημένη, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, μίλησε κατά τη διάρκεια του λόγου της και για τους ηθοποιούς της σειράς.«Είναι τόσο υπέροχοι. Είναι μεγάλο δώρο να δουλεύω μαζί σας. Θεέ μου, το να παίζω αυτόν τον ρόλο που βασίζεται σε αυτή την απαράμιλλη, απίστευτη ανθρώπινη ύπαρξη ήταν μεγάλο προνόμιο για μένα. Ήταν ένα δώρο!».

Η Ντεμπίκι ξεκίνησε να υποδύεται την Νταϊάνα κατά τη διάρκεια της πέμπτης σεζόν της σειράς και στην έκτη και τελευταία της σεζόν. Η τελευταία σεζόν κάλυψε τα έτη 1997-2005, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Φαγιέντ και το αυτοκινητιστικό δυστύχημα του 1997, που τους σκότωσε. Τον περασμένο Νοέμβριο, μιλώντας στο περιοδικό «The People» η ίδια τόνισε πως «δεν πιστεύω ότι μπορείς να μάθεις όσα έμαθα εγώ για αυτόν τον χαρακτήρα και να μη νιώσεις πως, το μόνο που έκανε, ήταν να δίνει αγάπη στον κόσμο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.