CELEBRITIES

Η Τζένα Φίσερ, η πρωταγωνίστρια του «The Office», αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνου του μαστού - «Αν είχα πάει έξι μήνες αργότερα για μαστογραφία, θα είχε εξαπλωθεί»


JTeam

9 Οκτωβρίου 2024

Η Τζένα Φίσερ, η πρωταγωνίστρια του «The Office», αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνου του μαστού - «Αν είχα πάει έξι μήνες αργότερα για μαστογραφία, θα είχε εξαπλωθεί»
SplashNews.com
Η Τζένα Φίσερ μοιράστηκε την ιστορία της και εξήγησε πόσο σημαντικός είναι ο έλεγχος

Μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού ο Οκτώβριος και η Τζένα Φίσερ, γνωστή από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά «The Office», μοιράστηκε με ένα βίντεο στο Instagram τη διάγνωσή της, προκειμένου να υπενθυμίσει πόσο σημαντικός είναι ο έλεγχος και προέτρεψε όλες τις γυναίκες να μην παραλείπουν να κάνουν μαστογραφία.

Η Τζένα Φίσερ είπε πως πέρυσι υποβλήθηκε σε μαστογραφία ρουτίνας και οι γιατροί εντόπισαν «κάτι» στο αριστερό της στήθος. Ο τύπος του καρκίνου του μαστού της είναι επιθετικός, αλλά ανταποκρίνεται στη θεραπεία.

Jenny.Gr
Imdb

Η Τζένα Φίσερ υποβλήθηκε σε ογκεκτομή για την αφαίρεση του όγκου, 12 γύρους χημειοθεραπείας και τρεις εβδομάδες ακτινοβολίας. Τώρα, η ηθοποιός, γνωστή ως «Παμ» από τη σειρά, είναι απαλλαγμένη από καρκίνο, αλλά συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση της και να λαμβάνει φάρμακα.

«Αν είχα πάει για μαστογραφία έξι μήνες αργότερα, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Θα είχε εξαπλωθεί ο καρκίνος», πρόσθεσε η Τζένα Φίσερ.

Η Τζένα Φίσερ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα μια τέτοια ανακοίνωση, αλλά εδώ είμαστε. Τον περασμένο Δεκέμβριο, διαγνώστηκα με τριπλό καρκίνο του μαστού, σταδίου 1. Μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης, της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας, είμαι πλέον απαλλαγμένη από καρκίνο. Ήθελα μια φωτογραφία του εαυτού μου που δείχνει χαρούμενος και υγιής για να συνοδεύσω αυτά τα νέα».

«Αν είχα πάει για μαστογραφία έξι μήνες αργότερα, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Θα είχε εξαπλωθεί ο καρκίνος», είπε μεταξύ άλλων η Τζένα Φίσερ.

Οι θαυμαστές της Τζένα Φίσερ, η οποία εξήγησε πως φορούσε περούκα όλο το διάστημα γιατί δεν ήταν έτοιμη να το αποκαλύψει, έσπευσαν να της στείλουν θετικά μηνύματα, αν και σοκαρισμένοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.