CELEBRITIES

Η κόρη του R. Kelly τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί: "Θυμάμαι ότι ξύπνησα και με άγγιξε"


JTeam

12 Οκτωβρίου 2024

Η κόρη του R. Kelly τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί: "Θυμάμαι ότι ξύπνησα και με άγγιξε"
Youtube
«Δεν ήξερα τι να κάνω, οπότε απλά ξάπλωσα και προσποιήθηκα ότι κοιμάμαι», είπε με δάκρυα στα μάτια

Η Μπουκού Άμπι, η κόρη του διάσημου τραγουδιστή R. Kelly, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τη σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται να υπέστη από τον πατέρα της στην παιδική της ηλικία.

Αφορμή στάθηκε το νέο ντοκιμαντέρ "Karma: A Daughter’s Journey", που έκανε πρεμιέρα στο TVEI Streaming Network και σε αυτό ισχυρίζεται ότι το ανέφερε στη μητέρα της, Άντρεα, το 2009, όταν ήταν 10 ετών.

«Ήταν τα πάντα για μένα. Για πολύ καιρό δεν ήθελα καν να πιστέψω ότι αυτό συνέβη. Δεν ήξερα ότι ακόμα κι αν ήταν κακός άνθρωπος θα μου έκανε κάτιΦοβόμουν πολύ να το πω σε οποιονδήποτε. Ήμουν πολύ τρομαγμένη να το πω στη μαμά μου», ήταν τα ακριβή της λόγια.

«Νιώθω ότι εκείνη η στιγμή άλλαξε όλη μου τη ζωή και τον εαυτό μου»

Η Άμπι, η οποία γεννήθηκε ως Τζοάν Κέλι, δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες - έχει προβληθεί μόνο το πρώτο επεισόδιο μέχρι τώρα- αλλά είπε ότι η φυλακή είναι «το κατάλληλο μέρος» για τον πατέρα της, βασιζόμενη στην προσωπική της εμπειρία και κατόπιν πρόσθεσε: «Νιώθω ότι εκείνη η στιγμή άλλαξε όλη μου τη ζωή και τον εαυτό μου».

Στο ντοκιμαντέρ αυτό μάλιστα γίνεται λόγος για την καθυστερημένη αποκάλυψη σεξουαλικής κακοποίησης, αφού όπως είναι λογικό και επόμενο πολλά θύματα περιμένουν χρόνια ή και δεκαετίες πριν βρουν το θάρρος και μιλήσουν ανοιχτά για όλα όσα υπέστησαν στο παρελθόν.

Τι θα γίνει στο δεύτερο επεισόδιο

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Άμπι στο δεύτερο επεισόδιο θα κάνει εκτενή αναφορά στην κακοποίησή της, τονίζοντας ότι το περιστατικό συνέβη όταν ήταν 8 ή 9 ετών. «Θυμάμαι μόνο ότι ξύπνησα και με άγγιξε. Δεν ήξερα τι να κάνω, οπότε απλά ξάπλωσα και προσποιήθηκα ότι κοιμάμαι».

Αν και η μητέρα της, Άντρεα Κέλι, κατέθεσε τότε στην αστυνομία, η ίδια υπογράμμισε πως: «Δεν μπόρεσαν να τον διώξουν ποινικά επειδή καθυστέρησα πολύ να το καταγγείλω. Έτσι, σε εκείνο το σημείο της ζωής μου, ένιωσα ότι είπα κάτι για το τίποτα».

Ο δικηγόρος του R. Kelly, Τζένιφερ Μποντζίν, αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε ερευνηθεί από το Τμήμα Υπηρεσιών Παιδιού & Οικογένειας του Ιλινόις και είχε βρεθεί αβάσιμη.

Να σε ενημερώσουμε πώς ο R. Kelly εκτίει ποινή φυλάκισης 20 ετών για παιδική πορνογραφία και άλλες κατηγορίες, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί σε 30 χρόνια για εκβιασμό και σεξουαλική διακίνηση.

Τέλος, το ντοκιμαντέρ, "Karma: A Daughter’s Journey" ακολουθεί τα μέλη της οικογένειας του Kelly καθώς εκείνα προσπαθούν να προχωρήσουν στη ζωή τους και να σταθούν στα παόδια τους, μετά τη σύλληψή του.

Δες το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.