CELEBRITIES MEN’S POINT

30 Day #ShredChallenge: Η καλύτερη αποτοξίνωση μετά τις γιορτές


JTeam

5 Ιανουαρίου 2022

30 Day #ShredChallenge: Η καλύτερη αποτοξίνωση μετά τις γιορτές
Edgar Chaparro on Unsplash
Ο προπονητής των celebrities μας βοηθά, για να επανέλθει το σώμα μας στα καλύτερά του

Οι γιορτές ήρθαν κι έφυγαν – δε θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για την κατακράτηση και το φούσκωμα που αισθανόμαστε, μετά από τόσες μέρες φαγητού και ποτού. Ο γυμναστής των celebrities, Magnus Lygdback, ο οποίος έχει αναλάβει κορυφαίους σταρ όπως o Ben Affleck, ο James McAvoy και η Alicia Vikander, ανέβασε στο YouTube Channel ένα διαδικτυακό challenge για αποτοξίνωση, ώστε να επανέλθει το σώμα μας στα καλύτερά του.

Κάθε εβδομάδα αποτελείται από 4 ημέρες προπόνησης δύναμης σε συνδυασμό με HIIT, μία ημέρα προαιρετικού cardio και δύο ημέρες ξεκούρασης. «Πάρτε τις μέρες ξεκούρασης όποτε θέλετε», λέει. «Αυτό που έχει σημασία, είναι να επιμείνετε στις 4 ή 5 ημέρες της εβδομάδας».

Η πρώτη μέρα έχει πόδια, η δεύτερη στήθος και ώμους, η τρίτη πλάτη, η τέταρτη δικεφάλους και τρικεφάλους.

Εκτός από το πρόγραμμα γυμναστικής, βέβαια, ο Lygdback δίνει και συμβουλές διατροφής, ώστε να καίμε περισσότερες θερμίδες απ’ όσες παίρνουμε. «Είναι εξίσου σημαντικό να παίρνεις και τα κατάλληλα macros, δηλαδή πρωτεΐνη, λίπος και υδατάνθρακες», τονίζει. «Αν σε ενδιαφέρουν μόνο οι θερμίδες, μπορεί να τρως παγωτό κάθε μέρα και να χωράει στην ημερήσια πρόσληψη, αλλά να είναι ανθυγιεινό». Εξηγεί, μάλιστα, ότι για να υπολογίσουμε την απαραίτητη ποσότητα πρωτεΐνης (σε γραμμάρια), δεν έχουμε παρά να πολλαπλασιάσουμε το βάρος μας (σε κιλά) επί 0,85.

Παρότι η διατροφή είναι το βασικό εργαλείο απώλειας βάρους, ο Lygdback σημειώνει πως δε χρειάζεται να στερηθούμε τίποτα. Μόνο με επιμονή και μικρές αλλαγές, θα αποκτήσουμε τις συνήθειες που θα μας δώσουν αποτελέσματα με διάρκεια στον χρόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.