CELEBRITIES MEN’S POINT

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στο γυμναστήριο


JTeam

27 Απριλίου 2022

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στο γυμναστήριο
Instagram @justinmedeiros34
Αν αναρωτιέστε γιατί δεν βλέπετε πρόοδο, αυτό το άρθρο είναι για εσάς

Όταν ο Fittest on Earth μιλά για γυμναστηριακά λάθη, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να κρατάμε σημειώσεις. Ο πρωταθλητής CrossFit, Justin Medeiros, μίλησε στο Men’s Health και αποκάλυψε το μεγαλύτερο ατόπημα των ατόμων που γυμνάζονται, όταν προσπαθούν να βελτιωθούν.

Όπως τόνισε, το σημαντικότερο είναι να επιμένουμε και να είμαστε συνεπείς. Συχνά, όμως, επειδή η ιδέα του fitness μας γίνεται εμμονή, δίνουμε το 100% μας από την αρχή και, τελικά, χάνουμε το ενδιαφέρον μας. Ακυρώνουμε προπονήσεις, βαριόμαστε πολύ και καταλήγουμε στον καναπέ.

«Το σημαντικότερο είναι η συνέπεια. Βλέπεις κόσμο να πορώνεται για μία εβδομάδα και να τα χάνει την επόμενη, να προσπαθεί να επιστρέψει τη μεθεπόμενη. Είναι ανοργάνωτοι. Από το επίπεδο των αρχαρίων μέχρι να φτάσει στο elite, το ανθρώπινο σώμα λατρεύει τη συνέπεια και την επανάληψη. Οπότε βρείτε δύο ή τρεις μέρες την εβδομάδα και φροντίστε να γυμνάζεστε και να προοδεύετε».

Το κίνητρο χάνεται εύκολα – είναι εκεί για έναν μήνα. Μετά, όλα είναι θέμα πειθαρχίας και προγράμματος. Μόνο αν επιμένουμε θα φτάσουμε στους στόχους μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.