CELEBRITIES MEN’S POINT

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι fitness influencers στον κόσμο


JTeam

7 Μαΐου 2022

 Οι πιο ακριβοπληρωμένοι fitness influencers στον κόσμο
Οι πιο ακριβοπληρωμένοι fitness influencers στον κόσμο

Οι βασίλισσες και οι βασιλιάδες του Instagram, oι Influencers κερδίζουν τεράστια ποσά για πληρωμένες αναρτήσεις και καμπάνιες των brands με τα οποία συνεργάζονται. Σήμερα εστιάζουμε στους fitness influencers που κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα δείχνοντας μας τους μυς τους και αποκαλύπτοντας τα προγράμματα τους.

Ο αυστραλιανός ιστότοπος ComparetheMarket, που ειδικεύεται στη σύγκριση τιμών υπηρεσιών χρησιμοποίησε τα δεδομένα του HypeAuditor, ενός εργαλείου marketing που ανατρέχει σε εκατομμύρια προφίλ του Instagram, προκειμένου να βρει ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι fitness influencers βάσει των μέσων κερδών τους ανά ανάρτηση.

Οι αμοιβές των fitness influencers στο Instagram

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται, ο Dwayne “The Rock” Johnson, που σύμφωνα με το CompareTheMarket κερδίζει 675.132 ευρώ κατά μέσο για ένα χορηγούμενο ποστ στο προφίλ του στο Instagram.

Στη δεύτερη θέση και με τεράστια διαφορά από την πρώτη, είναι ο Ιρλανδός πυγμάχος Conor McGregor με 101.701 ευρώ και στην τρίτη θέση ο Ρώσος Khabib Nurmagomedov, πρώην πρωταθλητής του UFC με 75.672 ευρώ.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Αμερικανός Floyd Mayweather, πρώην boxer με 63.694 ευρώ και η πρώην πορνοστάρ Mia Khalifa με 62.484 ευρώ.

Η Κhalifa δεν είναι η μοναδική γυναίκα στη λίστα αφού, στη δέκατη θέση βρίσκεται η fitness model Michelle Lewin η οποία κερδίζει 33.879 ευρώ.

Ακολουθεί στην έκτη θέση ο βετεράνος του Χόλιγουντ και του bodybuilding Arnold Schwarzenegger με 51.583 ευρώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.