CELEBRITIES MEN’S POINT

Πως θα αποκτήσεις έντονη γράμμωση στους κοιλιακους σου, κάνοντας γυμναστική με μπάρα


JTeam

9 Οκτωβρίου 2022

Πως θα αποκτήσεις έντονη γράμμωση στους κοιλιακους σου, κάνοντας γυμναστική με μπάρα
5 ασκήσεις για γράμμωση στους κοιλιακούς, κάνοντας γυμναστική με μπάρα για βάρη

Πολλοί είναι εκείνοι που ονειρεύονται ένα six pack και κάποιοι τελικά καταφέρνουν να το αποκτήσουν. Πέρα από κόπο όμως, η σωστή γράμμωση των κοιλιακών σου, θέλει και τρόπο. Μπορεί εσύ να σκίζεσαι στις σανίδες, τους κοιλιακούς και στην κάθε άσκηση που είναι για κορμό και κοιλιά και ακόμη να μην έχεις δει το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Πέρα από την συχνότητα των ασκήσεων, κάτι που είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι, χρειάζεται να εντάξεις και ποικιλία στο πρόγραμμα σου, έτσι ώστε να γυμνάζεις όλο και περισσότερους μύες σε κάθε περιοχή. Μπάρες για βάρη, μπορείς να βρεις σε κάθε γυμναστήριο και αυτά είναι τα καλά νέα, αφού το παρακάτω πρόγραμμα γυμναστικής με μπάρα, μπορεί να σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκγύμναση κοιλιακών και έντονη γράμμωση.

Στην επόμενη προπόνηση σου, μη διστάσεις να δοκιμάσεις τις παρακάτω ασκήσεις και να τις εντάξεις σταδιακά στο πρόγραμμα σου και δες σταδιακά τους κοιλιακούς να αποκτούν άλλη όψη:

Sit-Up με μπάρα με τα πόδια ίσια

Ξαπλώνεις με την πλάτη στο πάτωμα και τα πόδια ευθεία, κρατώντας μια χαλαρή μπάρα πάνω από το κεφάλι στο άνοιγμα των ώμων. Ανασηκώνεις τον κορμό μέχρι πάνω. Επανέρχεσαι στην αρχική θέση, αργά, διατηρώντας τη μπάρα διαρκώς πάνω από το κεφάλι και τον κορμό σταθερό .

Πιέσεις με μπάρα

Οι πιέσεις πάνω από το κεφάλι αναγκάζει το σύνολο των κοιλιακών να εκταθούν και να συσπασθούν, την ώρα που τα πόδια μένουν ουδέτερα και η μέση στηρίζει το φορτίο.

Rollout με μπάρα

Εφάμιλλη άσκηση με τους αλτήρες-τροχούς. Μόνο που εδώ το κράτημα της μπάρας αποτελεί πολύ μεγαλύτερη πρόκληση. Γι’ αυτό, σπρώξε τους γοφούς εμπρός, κράτα τα χέρια ευθεία και επέκτεινε τον κορμό όσο μπορείς. Με τον ίδιο τρόπο ρολάρισε προς την αρχική θέση.

Κράτημα μπάρας πάνω από το κεφάλι

Κρατάς μια μπάρα πάνω από το κεφάλι με τους αγκώνες κλειδωμένους και τη σπονδυλική στήλη ευθεία και περπατάς με συνοχή.

Τοξοειδής περιστροφή μπάρας

Μια κίνηση, που επιβάλλει την μετακίνηση των ώμων και των χεριών σε κατεύθυνση τόξου, την ίδια στιγμή που η σπονδυλική στήλη και το στέρνο μένουν συμπαγή για να σταθεροποιήσουν την οβάλ πορεία της μπάρας. Ιδανική άσκηση για πλάγιους κοιλιακούς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.