CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα top κόλπα για να αποκτήσετε εντυπωσιακό μούσι, σύμφωνα με τους experts


JTeam

11 Οκτωβρίου 2022

Τα top κόλπα για να αποκτήσετε εντυπωσιακό μούσι, σύμφωνα με τους experts
Το να φροντίσετε σωστά το μούσι σας, έχει τα μυστικά του

Αν και η ηλικία και τα γονίδια παίζουν ρόλο στο πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα γένια. Υπάρχουν όμως μερικά tricks που κάνουν τη δουλειά πιο εύκολη. Ποια είναι αυτά;

Δώστε βάση στη διατροφή

Διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη, λιγότερο στρες και περισσότερος ύπνος μπορούν να βοηθήσουν. Ακόμη και η κατανάλωση οχτώ ποτηριών νερού καθημερινά θα ενισχύσει την προσπάθεια. Επίσης, υπάρχουν και σχετικά συμπληρώματα διατροφής, με βιταμίνες Β6, C και Ε.

Εκμεταλλευτείτε το μούσι που έχετε

Επειδή δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό μήκος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε περήφανοι για το μούσι που έχετε ήδη. Δοκιμάστε νέα στιλ και φροντίστε να τριμάρετε συχνά, ώστε να μοιάζει πιο πυκνό και όμορφο. Κόβοντας ουσιαστικά δυναμώνεται το μούσι, ώστε να μεγαλώσει περισσότερο.

Jenny.Gr

Γεμίστε τα κενά

Αρκετοί άνδρες έχουν πρόβλημα, καθώς το μούσι τους έχει κενά σημεία. Μπορείτε να τα «γεμίσετε» με προϊόντα που δίνουν την αίσθηση πιο πυκνών γενιών. Οι περισσότεροι διάσημοι το κάνουν αυτό.

Κρατήστε το τριχωτό του προσώπου σε καλή κατάσταση

Μόλις έχετε πετύχει το μούσι που θέλατε, φροντίστε το συχνά ώστε να μη χρειαστεί να ξυριστείτε και να αρχίσετε από την αρχή. Το καστορέλαιο είναι μία καλή λύση, καθώς βοηθά την ανάπτυξη της τρίχας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.