CELEBRITIES MEN’S POINT

Βράχηκαν τα παπούτσια σου; Ο μόνος τρόπος να στεγνώσουν σωστά


JTeam

21 Νοεμβρίου 2022

Βράχηκαν τα παπούτσια σου; Ο μόνος τρόπος να στεγνώσουν σωστά
Unsplash/Fachry zella devandra
Το κόλπο που θα σου λύσει τα χέρια

Συμβαίνει σε όλους μας. Μάς έπιασε μια ξαφνική μπόρα ενώ ήμασταν έξω ή βουτήξαμε κατά λάθος σε νερά που δεν είδαμε ποτέ. Και τώρα τα παπούτσια είναι μούσκεμα.

Το κλασικό που κάνουμε είναι να τα βάλουμε απευθείας στο πλυντήριο ή τα αφήνουμε στην εξώπορτα με την ελπίδα να στεγνώσουν από μόνα τους. Και ενώ είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει για μερικά παπούτσια, δεν ισχύει για όλα.

Jenny.Gr

Το κόλπο που πετυχαίνει αποτελείται από τα εξής βήματα. Αφαίρεσε τις εσωτερικές σόλες για να στεγνώσουν μόνες τους και γέμισε το εσωτερικό με μπάλες από εφημερίδα. Βάλε τα παπούτσια σε έναν ζεστό χώρο με εξαερισμό. Η εφημερίδα θα απορροφήσει την υγρασία. Όταν το κάνει, αντικατάστησέ τις με άλλες.

Αν πάλι έχεις πάρα πολύ βρεγμένα παπούτσια, πίεσε μία πετσέτα στο εξωτερικό και μετά μέσα, πιέζοντας μέχρι να φύγει το πολύ νερό και συνέχισε με την εφημερίδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.