CELEBRITIES MEN’S POINT

Τι μπορείς να κάνεις, αν θέλεις να κερδίσεις πίσω την σύντροφο σου


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2023

Τι μπορείς να κάνεις, αν θέλεις να κερδίσεις πίσω την σύντροφο σου
Τα do's και τα don'ts σε περίπτωση που επιθυμείς την σύντροφο σου πίσω

Κάποιες φορές συμβαίνουν και "στραβές" στη ζωή που έχουν ως αποτέλεσμα να φέρουν ρήξη ή ακόμη και χωρισμό σε μια σχέση. Προφανώς δεν μιλάμε για επιλογές και λάθη που δεν γίνεται να αλλάξουν, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που μια παρεξήγηση ή μια λάθος κίνηση, είναι κρίμα να φέρει το τέλος σε μια σχέση.

Αν λοιπόν είσαι στο στάδιο που συνειδητοποιείς, πως τελικά θες την σύντροφο σου πίσω και πως είσαι διατεθειμένος να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας, υπάρχουν κάποιες πολύ σημαντικές κινήσεις που καλό θα ήταν να αποφύγεις, ενώ υπάρχουν και άλλες κινήσεις, τις οποίες καλό θα ήταν να ακολουθήσεις.

Τι να κάνεις

Δώσε χώρο και χρόνο στο άλλο άτομο

Με την πίεση και την υστερία δεν κατάφερε κανείς τίποτα. Είναι σημαντικό να δείξεις εμπιστοσύνη στη σύντροφό σου πως θα γυρίσει. Για αρχή προσπάθησε να αφήσεις τα πράγματα να ηρεμήσουν και να μην προκαλέσεις περισσότερο μπέρδεμα και πόνο, με το να αναλύεις τις καταστάσεις.

Πάρε το μάθημα

Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία και κάθε γεγονός έχει από κάτι να σου μάθει. Τι πήγε λάθος; Πως φτάσατε στο σημείο αυτό; Και άλλα τέτοια ερωτήματα, είναι η στιγμή να τα απαντήσεις, και να μην επαναλάβεις πράξεις, οι οποίες δεν σου βγήκαν σε καλό και ενδεχομένως πλήγωσαν κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Μείνε συγκεντρωμένος στον εαυτό σου

Το να προσπαθήσεις να ελέγξεις τις σκέψεις και τις κινήσεις κάποιου άλλου, δεν θα σου βγει σε καλό. Αποδέξου τις καταστάσεις και ό,τι συνέβη, ενώ παράλληλα προσπάθησε να μη σκέφτεσαι τα γεγονότα, αλλά αντιθέτως σκέψου τι πρέπει να γίνει, προκειμένου να τα ξεπεράσετε και να δώσετε λύση.

Αντιθέτως, τι να μην κάνεις

Μην γίνεσαι χειριστικός

Πολλοί είναι εκείνοι που μπαίνουν στη διαδικασία να "ξεγελάσουν" το άλλο πρόσωπο, και είτε να του προσφέρουν πράγματα που γνωρίζουν ότι αρέσουν, είτε να κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου, για να τον καλοπιάσεις και να τον ευχαριστήσεις. Τέτοιες κινήσεις, καλό είναι να γίνονται με προσοχή και χωρίς δόλο, πόσο μάλλον σε ιδιαίτερες φάσεις.

Μην παρακαλάς

Υπάρχει τρόπος να εκφράσεις όσα νιώθεις και όσα έχεις ανάγκη, χωρίς να πέφτεις στα πόδια κάποιου. Απέφυγε συμπεριφορές, οι οποίες έχουν δράμα και σε οδηγούν σε δύσκολη θέση.

Μη το συζητήσεις με τους πάντες

Όσο ανάγκη και να έχεις να αναλύσεις τα γεγονότα με τους πάντες, καλύτερα να μην μπεις στο τρυπάκι. Καλύτερα να το συζητήσεις και να συμβουλευτείς μόνο ορισμένα άτομα, τα οποία εμπιστεύεσαι και σε γνωρίζουν καλά. Ενώ τέλος, μη βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα και αποφάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.