CELEBRITIES MEN’S POINT

Αυτό είναι το λάθος που κάνεις όταν παρκάρεις


JTeam

30 Ιουλίου 2023

Αυτό είναι το λάθος που κάνεις όταν παρκάρεις
pexels
Υπάρχει ένα βήμα που μάλλον ξεχνάς - Αν το εφαρμόσεις, θα σώσει το αμάξι σου

Αν ψάχνεις δυο ώρες να παρκάρεις κάπου στο κέντρο της πόλης, το πιο πιθανό είναι ότι αφήνεις το αμάξι όπως - όπως στο σημείο που βρήκες για να μην καθυστερείς κι άλλο. Έτσι τείνεις να κάνεις μηχανικά τη διαδικασία του παρκαρίσματος, παραλείποντας σημαντικά βήματα.

To λάθος που κάνουν οι περισσότεροι όταν παρκάρουν, έχει να κάνει με τις ταχύτητες. Βασικά, το δίλημμα είναι το εξής: Όταν σηκώνεις το χειρόφρενο, έχοντας ολοκληρώσει τη διαδικασία στάθμευσης, πρέπει να βάλεις 1η σχέση / όπισθεν ή νεκρά;

Η απάντηση είναι απλή αλλά λίγοι την εφαρμόζουν. Εφόσον παρκάρει κανείς σε ανηφόρα, πρέπει να επιλέγει την 1η σχέση, ενώ σε κατηφόρα την όπισθεν, δεδομένου ότι ακόμα και αν λυθεί για οποιοδήποτε λόγο το χειρόφρενο, το αυτοκίνητό δεν θα τσουλήσει και θα παραμείνει στη θέση του.

Μη νομίζεις όμως ότι τα λάθη τέλειωσαν εδώ! Όταν, ετοιμάζεσαι να ξεπαρκάρεις, προτού ενεργοποιήσεις τον κινητήρα, πρέπει να θυμηθείς να βγάλεις την ταχύτητα, ή να ξεκινήσεις έχοντας πατημένο τον συμπλέκτη.

Διαφορετικά το αυτοκίνητο θα σβήσει και θα «κλωτσήσει», με κίνδυνο να χτυπήσεις ένα άλλο όχημα που είναι παρκαρισμένο μπροστά ή πίσω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.