CELEBRITIES MEN’S POINT

Θέλεις να πιεις στις διακοπές; Με αυτά τα ποτά θα αποφύγεις το hangover


JTeam

14 Αυγούστου 2023

Θέλεις να πιεις στις διακοπές; Με αυτά τα ποτά θα αποφύγεις το hangover
Ποια ποτά να προτιμάς και ποια να αποφεύγεις, για να μην αντιμετωπίσεις τις δυσάρεστες συνέπειες της βραδινής εξόδου σου

Πριν πας διακοπές, είχες αποφασίσει 2 πράγματα: Να κάνεις mute το group chat της δουλειάς, και να μην ακολουθήσεις κανένα πρόγραμμα. Το πρώτο, είναι εύκολο. Το δεύτερο, ακόμη ευκολότερο -θέλει ψυχή για να επιστρέψεις στην κανονικότητα, ωστόσο.

Στο πλαίσιο των διακοπών χωρίς πρόγραμμα, είναι και το αλκοόλ. Μαζί του, το hangover. Μαζί μ' αυτό, το φούσκωμα, τα νεύρα, η κακή διάθεση, η θλίψη που ενδεχομένως σε διακατέχει χωρίς κανέναν λόγο. Για να το αποφύγεις, μπορείς να κάνεις το πιο συνετό, δηλαδή να επιλέξεις να μην πιεις. Μπορείς, επίσης, να επιλέξεις τα σωστά ποτά, τα οποία είναι και ελαφριά, και με ωραία γεύση, και δεν θα σε κάνουν να μετανιώσεις κάθε απόφαση που πήρες το προηγούμενο βράδυ.

Τα ποτά που σου προκαλούν το λιγότερο (ή καθόλου) hangover

Για να είμαστε ξεκάθαροι, να πούμε από τώρα πως αν το παρακάνεις, το hangover θα είναι αναπόφευκτο, ανεξάρτητα από το ποτό σου. Τα παρακάτω, όμως, είναι τα πιο ασφαλή, καθώς περιέχουν μικρή ποσότητα παράγωγων μεθανόλης, ανά mL.

  • Μπύρα
  • Κρασί
  • Βότκα

Τα ποτά που πρέπει να αποφύγεις

  • Μπράντι
  • Ουίσκι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.