COOKING

Δύο foodbloggers μας δίνουν ιδέες για το πιο νόστιμο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι


JTeam

29 Δεκεμβρίου 2023

Δύο foodbloggers μας δίνουν ιδέες για το πιο νόστιμο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι
Instagram/xondrogianni_elena
Δύο αγαπημένες foodbloggers μοιράζονται τα δικά τους νόστιμα “μυστικά” για το πρώτο γιορτινό τραπέζι του νέου έτους

Ξέρετε τι αγαπάμε πιο πολύ στις γιορτές; Το να μπαίνουμε στην κουζίνα και να μαγειρεύουμε με τα αγαπημένα μας και για τα αγαπημένα μας άτομα. Για άλλη μία χρονιά, λοιπόν, οι αγαπημένες μας foodbloggers HealthyTasteland και Xondrogianni_elena μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά τους, για το πιο επιτυχημένα εορταστικά πιάτα!

ΗealthyTasteland

Μέσα από το @healthytasteland η Μαρία Ζαλώνη μοιράζεται μαζί μας την αγάπη της για την υγιεινή διατροφή και τη φωτογραφία. Πέρσι, τέτοια εποχή, είχε κυκλοφορήσει το 2ο ebook της, με συνταγές για AirFryer -μία συσκευή κουζίνας, που κάνει τα πάντα πιο υγιεινά, αλλά εξίσου νόστιμα με το μαγείρεμα στο τηγάνι.

Η ίδια, για ακόμη μία χρονιά, μοιράζεται μαζί μας δύο υγιεινές γιορτινές συνταγές, που θα νοστιμέψουν το τραπέζι σας: την εορταστική πράσινη σαλάτα με μήλο και γλυκόξινο dressing και τη βασιλόπιτα με μήλο και καρύδια. Πάμε να τις δούμε μαζί!

Xondrogianni_elena

Μέσα από το elenacooks.gr η Κερκυραία Έλενα Χονδρογιάννη μοιράζεται νόστιμες συνταγές πασπαλισμένες με το καλύτερο συστατικό που δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι της…. αγάπη και μεράκι! Όπως λέει και η ίδια οι γεύσεις είναι αναμνήσεις… δημιουργώντας λοιπόν αναμνήσεις δίνει γεύση στην ζωή! Θα την βρεις ανάμεσα σε γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς, φωτογραφίσεις και food styling, υλικά και γεύσεις μπερδεύονται στο φωτογραφικό της φακό και πάντα αναζητά την επόμενη ιδέα και συνταγή που θα γίνει πρωταγωνίστρια στην γλυκιά της ιστορία. Σήμερα μοιράζεται μαζί μας δυο συνταγές για τo χριστουγεννιάτικο τραπέζι, που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε!

Διάβασε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.