COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Φασολάκια με ντομάτα


27 Ιανουαρίου 2014

Εύκολο και υγιεινό φαγητό.

Υλικά για 6 άτομα: 1 κιλό φασολάκια φρέσκα καθαρισμένα 5 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες, κομμένες κονκασέ 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2/3 φλιτζάνια ελαιόλαδο 1 κ.γ. ζάχαρη Αλάτι Πιπέρι

Διαδικασία: Βάζετε σε μια κατσαρόλα το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο και το κρεμμύδι. Ρίχνετε τη ντομάτα και ανακατεύετε κατά διαστήματα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και τη ζάχαρη και συνεχίζετε το βράσιμο για μερικά ακόμη λεπτά. Ρίχνετε τα φασολάκια και τα ανακατεύετε με τη σάλτσα ντομάτα. Συμπληρώνετε λίγο νερό και χαμλώνετε τη φωτιά. Ψήνετε για 20-30 λεπτά και ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.