COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Νόστιμα γεμιστά


21 Μαρτίου 2014

Με φουντούκια και σταφίδες.

Υλικά: 6 πιπεριές 6 ντομάτες 400 γρ. ρύζι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 100 γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα 50 γρ. σταφίδες 50 γρ. φουντούκια Ψιλοκομμένο δυόσμο Αλάτι Πιπέρι 100 ml σησαμέλαιο

Διαδιακασία: Αχνίζετε σε σησαμέλαιο το κρεμμύδι, προσθέτετε το ρύζι και το ανακατεύετε στην κατσαρόλα. Τρίβετε το εσωτερικό που αφαιρείτε από τη ντομάτα και το προσθέτετε, ρίχνοντας αλάτι, πιπέρι και 400 ml νερό. Μαγειρεύετε μέχρι να φύγουν τα υγρά και στη συνέχεια, απομακρύνετε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέτετε το δυόσμο, τις σταφίδες και τα φουντούκια. Γεμίζετε τις ντομάτες και τις πιπεριές, τις τοποθετείτε σε ταψάκι, τις αλατοπιπερώνετε και τις περιχύνετε με το μείγμα από τη ψιλοκομμένη ντομάτα, το σησαμέλαιο και 100 ml. νερό. Σκεπάζετε τα γεμιστά με βρεγμένο χαρτί κουζίνας και τα ψήνετε για 30 - 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.