Υλικά:
- 4 φλ. φρέσκες φράουλες
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 6 φύλλα από φρέσκια μέντα
- 1 φλ. χυμό από φρέσκο πορτοκάλι
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 1 κ.σ. τριμμένα αμύγδαλα
- 1/4 φλ. στραγγιστό γιαούρτι
Στο multi πολτοποιείτε τις φράουλες με τη ζάχαρη για ένα λεπτό. Στη συνέχεια προσθέτετε το χυμό από το πορτοκάλι. Προσθέστε μία κ.σ. δυόσμο και συνεχίστε το χτύπημα για ακόμη 1 λεπτό. Μοιράστε το περιεχόμενο σε βάζα και τοποθετήστε τα στο ψυγείο. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε το ξύσμα πορτοκαλιού, τα αμύγδαλα και το γιαούρτι για να γαρνίρετε την κρύα σούπα. Διακοσμήστε με λίγα φύλλα δυόσμου.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.