COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

#thecoolchef Ομελέτα με ασπράδια, σταμναγκάθι και ανθότυρο


ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΑΚΑΣ

2 Δεκεμβρίου 2016

omeleta1.jpg

Υλικά

1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

100γρ βρασμένο σταμναγκάθι

50γρ ανθότυρο

3 ασπράδια

1 κρόκο

2 κσ ελαιόλαδο

Παρασκευή

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι μας μέχρι να καραμελώσει, στην συνέχεια ρίχνουμε το σταμναγκάθι μα και ανακατεύουμε συνεχώς για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το ασπράδι και μόλις αρχίσει να σχηματίζεται η ομελέτα ρίχνουμε το ανθότυρο σε κομμάτακια με τα χέρια και στο κέντρο ρίχνουμε τον κρόκο μας ψήνουμε για αλλά 2 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμάκι.

Καλή όρεξη!

Φωτογραφίες: Ιφιγένεια Φιλοπούλου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.