Υλικά
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100γρ βρασμένο σταμναγκάθι
50γρ ανθότυρο
3 ασπράδια
1 κρόκο
2 κσ ελαιόλαδο
Παρασκευή
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι μας μέχρι να καραμελώσει, στην συνέχεια ρίχνουμε το σταμναγκάθι μα και ανακατεύουμε συνεχώς για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το ασπράδι και μόλις αρχίσει να σχηματίζεται η ομελέτα ρίχνουμε το ανθότυρο σε κομμάτακια με τα χέρια και στο κέντρο ρίχνουμε τον κρόκο μας ψήνουμε για αλλά 2 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμάκι.
Καλή όρεξη!
Φωτογραφίες: Ιφιγένεια Φιλοπούλου
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.