Υλικά
80 γραμμάρια καπνιστού σολομού
60 γραμμάρια αλμυρά μπισκότα
50 γραμμάρια βούτυρο
100 γραμμάρια φρέσκια ρικότα
100 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 ματσάκι μάραθο
Πιπέρι, αλάτι
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο και στη συνέχεια προσθέτουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε γρήγορα ώστε να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Βάζουμε το μίγμα σε τρία μικρά στρογγυλά καλούπια και τα φυλάσσουμε στο ψυγείο.
Εν τω μεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη ρικότα, το τυρί κρέμα, το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια βάζουμε το μίγμα με τα τυριά πάνω στα μπισκότα. Κόβουμε το σολομό σε λωρίδες και τον τοποθετούμε στο μίγμα τυριών μαζί με άνηθο. Βάζουμε και πάλι τα cheesecakes στο ψυγείο για μια ώρα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.