COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Το πιο νόστιμο καλοκαιρινό μπριάμ


8 Ιουνίου 2018

greekbriamwithfeta9.jpg

Υλικά

Πατάτες

Κολοκυθάκια

Μελιτζάνες φλάσκες

Ντομάτες

2-3 σκελίδες σκόρδο

2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

2 κουτ. σούπας φρέσκο βασιλικό

2 κουτ. σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο

1 φλ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

1 φλ. νερό

Εκτέλεση

Αρχικά πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά. Τα κόβουμε σε κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Στο μεταξύ πολτοποιούμε τις σκελίδες του σκόρδου στη πρέσα και τις ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα λαχανικά, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά, βάζουμε αλάτι και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι Τα ανακατεύουμε να πάνε τα υλικά παντού και στο τέλος τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40-50 λεπτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.