Φτιάχνουμε ξιφία με την πιο νόστιμη σάλτσα

Πέμπτη 7 Φεβρουάριος 2019
grilled-swordfish.jpg

Ένα από τα αγηπημένα μας ψάρια είναι ο ξιφίας. Και αν δοκιμάσετε να τον μαγειρέψετε με την παρακάτω σάλτσα, θα γίνει ακόμα πιο νόστιμος. 

Υλικά

4 φιλέτα ξιφία

1  ποτήρι λευκό κρασί

1 φλ. κόλιανδρο

2 σκελίδες σκόρδο

2 κουταλάκια χυμό λεμονιού

4 κουταλιές ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το κρασί, το λάδι, το λεμόνι, τον κόλιανδρο, τα σκόρδα και το αλάτι- πιπέρι, με προσοχή να μην γίνει το μίγμα πουρές. Περιχύνουμε τα φιλέτα ψαριού με το μίγμα και τα αφήνουμε για μια ώρα. Στη συνέχεια τα μεταφέρουμε ένα μεγάλο τηγάνι μαζί με τη σάλτσα και τα μαγειρεύουμε για 20-25 περίπου λεπτά. Σερβίρουμε με τη σάλτσα.

TRENDING ARTICLES