Η σημερινή συνταγή είναι τόσο νόστιμη που ανυπομονούμε να τη δοκιμάσουμε.
Υλικά
500 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μικρούς κύβους
1 πατάτα
1 καρότο
1 πράσο
100 γρ. σπανάκι
1 φλ. φιδές
30 ml χυμός λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το κρέας με μισό λίτρο νερό για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια ξαφρίζουμε και ρίχνουμε την πατάτα κομμένη σε κύβους, το καρότο ψιλοκομμένο και το πράσο βράζουμε για άλλα 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν καλά. Προσθέτουμε το φιδέ, το σπανάκι και το χυμό λεμονιού και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει και ο φιδές.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.