COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ξιφίας μαγειρεμένος στην πιο νόστιμη και αρωματική σάλτσα


29 Μαΐου 2019

pesce-spada-alla-piastra.jpg

Ο σημερινός ξιφίας είναι πεντανόστιμος και μαγειρεμένος με μια αρωματική σάλτσα. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Υλικά 

125 γρ. ξιφία

½ λεμόνι

3 κ. σούπας ελαιόλαδο

Μαϊντανός

Ρίγανη

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση 

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το χυμό από το λεμόνι, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον ξιφία και τον αφήνουμε για 1 ώρα. Βάζουμε τον ξιφία σε ένα ταψί με λίγη σάλτσα και ψήνουμε για 10 λεπτά και από τις δυο μεριές. Όταν είναι έτοιμος τον σερβίρουμε με την υπόλοιπη σάλτσα και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

Πηγή εικόνας : https://ricetta.it

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.