Ξιφίας μαγειρεμένος στην πιο νόστιμη και αρωματική σάλτσα

Τετάρτη 29 Μάιος 2019
pesce-spada-alla-piastra.jpg

Ο σημερινός ξιφίας είναι πεντανόστιμος και μαγειρεμένος με μια αρωματική σάλτσα. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Υλικά 

125 γρ. ξιφία

½ λεμόνι

3 κ. σούπας ελαιόλαδο

Μαϊντανός

Ρίγανη

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση 

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το χυμό από το λεμόνι, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον ξιφία και τον αφήνουμε για 1 ώρα. Βάζουμε τον ξιφία σε ένα ταψί με λίγη σάλτσα και ψήνουμε για 10 λεπτά και από τις δυο μεριές. Όταν είναι έτοιμος τον σερβίρουμε με την υπόλοιπη σάλτσα και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

Πηγή εικόνας : https://ricetta.it

TRENDING ARTICLES