Οι ντοματοκεφτέδες είναι ένα από τα αγαπημένα μας μεζεδάκια, γι αυτό σήμερα σας δίνουμε μια καταπληκτική συνταγή για να ετοιμάσετε τους πιο λαχταριστούς ντοματοκεφτέδες.
Υλικά
2 κιλά ντομάτες
1 φλιτζάνι αλεύρι
1 κουταλιά μαγειρική σόδα
1 σκελίδα σκόρδο πολύ ψιλοκομμένη
1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1/4 κουταλιά σούπας κανέλα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες χωρίς τη φλούδα. Προσθέτουμε επίσης το σκόρδο, το μαϊντανό, τη ρίγανη και τη κανέλα, αλατοπιπερώνουμε και στο τέλος ρίχνουμε τα αλεύρι μαζί με τη μαγειρική σόδα .
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα καλό κουρκούτι. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτουμε μικρές ποσότητες από το κουρκούτι. Όταν δούμε τους ντοματοκεφτέδες να παίρνουν ένα χρυσοκίτρινο χρώμα και να γίνονται κριτσανιστοί, τους βγάζουμε από το τηγάνι και τους στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Και είναι έτοιμοι για να τους απολαύσουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.