Το πιο νόστιμο κους κους με κολοκυθάκια και σολομό

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020

Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και θα τη λατρέψετε. 

Υλικά

250 γρ. κους κους

100  γρ. καπνιστό σολομό

4  κολοκυθάκια

70 γρ. φυστίκια

1-2  κλαδιά μέντα

1  λεμόνι

1 κρεμμύδι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πρώτα μαγειρεύουμε το κουσκούς ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε 2 κ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μετά από λίγα λεπτά προσθέτουμε τον καπνιστό σολομό και στη συνέχεια τα κολοκυθάκια σε φέτες και τα φιστίκια. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.

Μόλις το κουσκούς είναι έτοιμο το ανακατεύουμε με το σολομό, το χυμό ενός λεμονιού και τα φύλλα δάφνης και σερβίρουμε.