COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Το πιο νόστιμο γιουβέτσι χωρίς κρέας


6 Μαΐου 2020

Το πιο νόστιμο γιουβέτσι χωρίς κρέας

Η χορτοφαγική εκδοχή αυτή της κλασικής συνταγής θα σας ξετρελάνει.

Υλικά

2 φλ. κεμπάπ σόγιας

250 γρ. κριθαράκι 

1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο

3 καρότα, ψιλοκομμένα

300 γρ. χυμό ντομάτας

7  κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα κεμπάπ σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε για να φύγουν όλα τα υγρά. 

Βάζουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρω το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα κεμπάπ, τα καρότα, τον χυμό ντομάτας, νερό και τα αφήνω να βράσουν. Όταν «το κρέας» είναι έτοιμο, προσθέτουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε συχνά μέχρι να είναι έτοιμο. 

Πηγή φωτογραφίας: www.afamilyfeast.com