Σήμερα φτιάχνουμε μια σούπα με ιδιαίτερη νοστιμιά και την απολαμβάνουμε όλες τις ώρες της ημέρας.
Υλικά
350 γραμμάρια γάλα
50 γραμμάρια ρύζι
100 γραμμάρια κάστανα
25 γραμμάρια βούτυρο
Αλάτι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα φρέσκα κάστα και τα μαλακώνουμε στο νερό για να μπορέσουμε να αφαιρέσουμε και το δεύτερο δέρμα. Στη συνέχεια τα βράζουμε σε 2 λίτρα νερό για 1 ώρα.
Ύστερα προσθέτουμε τα μισά κάστανα σε μια κατσαρόλα με 600 ml νερό και τα βράζουμε για 8 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι, το γάλα και το βούτυρο και ολοκληρώνουμε το μαγείρεμα και μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα κάστανα.
Πηγή φωτογραφίας: www.lacucinaitaliana.it
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.