Υλικά
700 γρ χοιρινό φιλέτο
1 κ. γλυκού πιπέρι
4 κ. σούπας ελαιόλαδο
2 κ. γλυκού σκόρδο σε σκόνη
½ κ. γλυκού κόκκινο τσίλι σε σκόνη
1 κ. του γλυκού ξερή ψιλοκομμένη δάφνη
Πάπρικα γλυκιά
Αλάτι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175°C. Τοποθετήστε το φιλέτο σε ένα ταψί. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, την πάπρικα, το μαύρο πιπέρι, το τσίλι, τη δάφνη και αλάτι.
Ανακατεύουμε και τρίβουμε το μείγμα πάνω από το χοιρινό φιλέτο, ώστε να καλυφθεί εντελώς με αυτό. Περιχύνουμε με μπόλικο λάδι και μεταφέρουμε στον φούρνο. Μαγειρεύουμε για 35-45 λεπτά.
Το βγάζουμε από τον φούρνο, το αφήνετε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά και μετά το κόβετε σε φέτες και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.