Σήμερα ετοιμάζουμε πέστο κολοκυθιού με καρύδια και είναι κρεμώδες και πεντανόστιμο. Σας προτείνουμε να τη φτιάξετε και να πειραματιστείτε πάνω σε αυτή την συνταγή με γεύσεις που σας αρέσουν.
Υλικά
350 γρ ζυμαρικά
250 γρ κολοκυθάκια
25 γρ καρύδια
10 γρ βασιλικό
10 γρ. διατροφική μαγιά
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
Εν τω μεταξύ, ανακατεύουμε σε ένα μπλέντερ τα κολοκυθάκια κομμένα σε κομμάτια μαζί με τον βασιλικό, τα καρύδια, τη μαγιά, το σκόρδο και το ελαιόλαδο, προσθέτοντας λίγο νερό αν χρειαστεί για να γίνει το πέστο κρεμώδες και ομοιογενές.
Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε και τα σερβίρουμε μαζί με το πέστο κολοκυθιού.
Καλή απόλαυση.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.