AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πεντανόστιμος σολομός με σάλτσα μουστάρδας


JTeam

1 Οκτωβρίου 2022

Πεντανόστιμος σολομός με σάλτσα μουστάρδας
https://www.lacucinaitaliana.it
Ένα απλό αλλά πολύ νόστιμο φαγητό, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα σας εντυπωσιάσει.

Ο σολομός με σάλτσα μουστάρδας είναι ένα νόστιμο, γρήγορο και πολύ εύκολο κυρίως πιάτο που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Υλικά

600 γρ φιλέτο σολομού

200 γρ κρέμα γάλακτος

Μουστάρδα

6 γρ. φέτες ψωμί

Μαντζουράνα

Αγγούρι

Λεμόνι

Φύλλα κάπαρης

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με λίγο λάδι, αλατίζουμε και τις φρυγανίζουμε σε ένα τηγάνι για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά.

Στρώνουμε ένα αλουμινόχαρτο, τοποθετούμε από πάνω ένα αλουμινόχαρτο και βάζουμε τον σολομό. Ύστερα προσθέτουμε τον χυμό από 1/2 λεμόνι, πιπέρι, μαντζουράνα και 5-6 φύλλα κάπαρης. Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200°C για περίπου 15 λεπτά.

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με ένα σύρμα χειρός μαζί με μια πρέζα αλάτι, 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα. Σερβίρουμε τον σολομό με τη φρυγανιά, την κρέμα γάλακτος και τις φέτες αγγουριού.