Το ψητό μπιφτέκι με μπουράτα και κρεμμύδια είναι μια συνταγή με πλούσια και συναρπαστική γεύση, ιδανική για ένα νόστιμο δείπνο .
Υλικά
400 γρ. κιμάς
200 γρ. κόκκινα κρεμμύδια
120γρ. τυρί μπουράτα
Βασιλικός
Βούτυρο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και μια πρέζα αλάτι. Προσθέτουμε επίσης μια χούφτα φύλλα βασιλικού και μαγειρεύουμε για περίπου 7-8 λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε περισσότερα φύλλα βασιλικού, λίγο βούτυρο, πιπέρι, μαγειρεύουμε για ακόμη ένα λεπτό και σβήνουμε το μάτι.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε ζεστό τηγάνι, με λίγο λάδι, για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Στη συνέχεια τα σερβίρουμε με τη μπουράτα και τα φρέσκα κρεμμύδια, συμπληρώνοντας με μερικά φύλλα βασιλικού
Καλή απόλαυση
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.