COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτή η λεμονάδα με 3 μόνο υλικά είναι το πιο δροσιστικό ρόφημα που θα φτιάξεις αυτό το καλοκαίρι


JTeam

20 Ιουλίου 2024

Αυτή η λεμονάδα με 3 μόνο υλικά είναι το πιο δροσιστικό ρόφημα που θα φτιάξεις αυτό το καλοκαίρι
pexels
Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα παγωμένο ποτό όταν κάνει πολλή ζέστη. Και η σημερινή λεμονάδα με επιπλέον πάγο είναι η κατάλληλη επιλογή.

Η λεμονάδα, ένα αφρώδες, κρεμώδες και ξινό ρόφημα που φτιάχνεται με ολόκληρα λάιμ, είναι ο καλύτερος τρόπος για να δροσιστούμε τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού. Χρειάζονται μόνο τρία συστατικά και έχουμε ανά πάσα ώρα ένα δροσερό αναψυκτικό.

Υλικά

4 λάιμ, πλυμένα και κομμένα στα τέσσερα

100 γρ. ζαχαρούχο γάλα

1/4 φλιτζάνι ζάχαρη

2 φλιτζάνια νερό

Πάγος για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Προσθέτουμε τα κομμένα λάιμ, το ζαχαρούχο γάλα, τη ζάχαρη και το νερό στο μπλέντερ. Τα χτυπάμε για πέντε δευτερόλεπτα, εάν χρησιμοποιείτε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας ή για 10 δευτερόλεπτα σε ένα τυπικό μπλέντερ που είναι λιγότερο ισχυρό.

Αυτό είναι σημαντικό : Μην ανακατεύετε τα λάιμ για πολύ ώρα γιατί καταλήξετε να έχετε μια λεμονάδα πολύ πικρή. Το μείγμα δεν χρειάζεται να είναι λείο σαν smoothie. Είναι εντάξει αν δείτε μικρά κομμάτια λάιμ.

Τοποθετούμε ένα λεπτό διχτυωτό κόσκινο σε μια μικρή κανάτα και ρίχνουμε τη λεμονάδα στο σουρωτήρι και με ένα κουτάλι περνάμε το υγρό μέσα από αυτό. Σερβίρουμε πάνω από πάγο. Είναι καλύτερα να την απολαύσετε αμέσως, καθώς θα πικρίνει καθώς κάθεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.