4 προορισμοί για καλοκαιρινές διακοπές της τελευταίας στιγμής

The Jennettes
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Δεν έκλεισες διακοπές εγκαίρως για διάφορους λόγους! Μπορεί να φοβόσουν τις επιπτώσεις της συνεχιζόμενης πανδημίας, ίσως να μην μπορούσατε να συντονιστείτε με την παρέα σου, ή τα οικονομικά να ήταν αβέβαια και έτσι αμέλησες να ψάξεις για κάποιον προορισμό!

Τώρα όμως άλλαξαν τα πράγματα και τελικά σκέφτεσαι να πας διακοπές. Που να ψάξεις; Νησί ή στεριά; Έχεις «πελαγώσει» με το άγχος της τελευταίας στιγμής και την πιθανότητα να μη βρεις. 

Παρόλο που η Ελλάδα - καλώς ή κακώς - τέτοια εποχή είναι γεμάτη από τουρίστες από όλες τις χώρες, ενώ ακόμη και μια βραχονησίδα είναι ικανή να «πλημμυρίζει» από κόσμο, υπάρχουν μερικά μέρη τα οποία θεωρούνται πιο safe και έχεις μεγάλες πιθανότητες να βρεις τόσο ακτοπλοϊκά, όσο και ξενοδοχείο, λίγες μόνο μέρες πριν. Πάμε να τα δούμε!

Κρήτη

Η Κρήτη αποτελεί έναν σταθερό τουριστικό προορισμό κάθε καλοκαίρι και παρόλο που συγκεντρώνει πολύ κόσμο, η μεγάλη έκτασή της, δεν την καθιστά απαγορευτική για αναποφάσιστους τελευταίας στιγμής! Όλοι οι νομοί είναι πανέμορφοι και γραφικοί, οι θάλασσες μοναδικές και σίγουρα θα περάσεις απίστευτες στιγμές!

Κέα (Τζια)

Ένα νησί με δύο ονόματα που σου κλέβει την καρδιά από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου εκεί! Βρίσκεται πολύ κοντά στον Πειραιά, ενώ πρόκειται για τα πιο αραιοκατοικημένα και «ήσυχα» νησιά των Κυκλάδων. Οι παραλίες πολλές και πανέμορφες, τα νερά πεντακάθαρα και η ομορφιά ακατέργαστη και αυθεντική!

Μάνη

Η λίστα με τα μικρά χωριά και τους παραθαλάσσιους οικισμούς της Μάνης είναι ατελείωτη. Η Αρεόπολη με τους ιστορικούς της πύργους, το Λιμένι με τα σμαραγδένια νερά και το Οίτυλο για τα παραδοσιακά σπίτια. Στη Μεσσηνιακή Μάνη ξεχωρίζει το χωριό Καρδαμύλη με τα παραδοσιακά χτίσματα και η Στούπα με τις εκπληκτικές παραλίες. Μπορείς άνετα να την επιλέξεις για διακοπές της τελευταίας στιγμής!

Ναύπλιο

Όσες φορές και να έχεις πάει στο Ναύπλιο, ποτέ δεν είναι αρκετές. Όχι, μόνο γιατί έχεις πολλά να δεις, αλλά κυρίως γιατί έχει τέτοια ομορφιά, που συνεχώς την αναζητάς. Μπορείς να κάνεις εκδρομές στους γύρω προορισμούς όπως Επίδαυρο και Μυκήνες! Αν και μαζεύει επίσης πολύ κόσμο, έχει πολλούς μικρούς ξενώνες και διαμερίσματα που μπορείς να μείνεις, έστω και τελευταία στιγμή!

Δείτε ακόμη: Οι top αδιάβροχες mascaras που δε θα «τρέξουν» στο πρόσωπό σας στην παραλία

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits