COOL GREECE

Αντίπαρος: Το νησί που πάντα επιστρέφεις


JTeam

9 Αυγούστου 2022

Αντίπαρος: Το νησί που πάντα επιστρέφεις
Shutterstock
Ισορροπεί με επιτυχία ανάμεσα στο κοσμοπολίτικο ύφος και την κυκλαδίτικη απλότητα, συγκεντρώνοντας σε λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα τα βασικά συστατικά του ελληνικού καλοκαιριού. Η Αντίπαρος είναι από εκείνα τα νησιά που θέλεις πάντα να επιστρέφεις

Κάποτε η Αντίπαρος αποτελούσε την απαραίτητη μονοήμερη βόλτα για όσους παραθέριζαν στην Πάρο. Πλέον, όμως, αυτό το μικρό νησί στην καρδιά των Κυκλάδων έχει εξελιχθεί σε έναν κοσμοπολίτικο προορισμό που συνδυάζει τη νυχτερινή ζωή με τις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, προσελκύοντας επισκέπτες από όλο τον κόσμο - ανάμεσά τους και πολλοί ξένοι VIPS και ηθοποιοί όπως ο Τομ Χανκς. Οι φανατικοί επισκέπτες του νησιού θα σου πουν πως η Αντίπαρος έχει μια μοναδική αύρα που δεν την βρίσκεις πουθενά αλλού στις Κυκλάδες.

Χρειάζεσαι μόλις 10 λεπτά για να φτάσεις στην Αντίπαρο με το φέρυ από την Πάρο και να αρχίσεις τις εξερευνήσεις στο νησί. Βόλτες στον κεντρικό πεζόδρομο και το ενετικό κάστρο, χαλάρωση στην παραλία του camping, βουτιές στη Φανερωμένη και το Δεσποτικό, ηλιοβασίλεμα στο Σιφνέικο, ξημέρωμα στη θρυλική ντίσκο «La Luna». H Αντίπαρος είναι από εκείνα τα νησιά που θέλεις να επιστρέφεις πάντα, καθώς συγκεντρώνει σε λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα τα βασικά συστατικά του ελληνικού καλοκαιριού. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.