GALLERY

1.2 εκατ. δολάρια για ένα λούτρινο: Τα 10 πιο ακριβά fashion brands στον κόσμο


Εύα Κονδύλη

17 Αυγούστου 2021

1.2 εκατ. δολάρια για ένα λούτρινο: Τα 10 πιο ακριβά fashion brands στον κόσμο
Τα πιο ακριβά brands ρούχων στον κόσμο ξεχωρίζουν από τις γραμμές μαζικής παραγωγής χάρη στα χειροποίητα σχέδια, τα ακριβά υφάσματα και τις διαφημίσεις από τους σταρ. Ξεχωρίζουν όμως και από τις τρομακτικά υψηλές τιμές τους.

Ενώ τα ρούχα είναι απαραίτητα αγαθά στη ζωή μας, μπορούν επίσης να είναι και μια πολυτέλεια. Μια πολυτέλεια που μερικές φορές αγγίζει τα όρια της υπερβολής -και κάποιες τα ξεπερνάει. 

Τα πιο ακριβά brands ρούχων στον κόσμο ξεχωρίζουν χάρη στα χειροποίητα σχέδια, τα ακριβά υφάσματα και τις διαφημίσεις από τους σταρ, μεταξύ άλλων.

Η βιομηχανία της μόδας περνάει δύσκολες στιγμές αυτήν την περίοδο. Πολλά καταστήματα, μικρών και μεγάλων brands, έχουν αναγκαστεί να κλείσουν, ως αποτέλεσμα της ολοένα και μεγαλύτερης στροφής προς στις online πωλήσεις. Παρά τις διακυμάνσεις της αγοράς, όμως, εξακολουθεί να υπάρχει αγορά υψηλής ραπτικής. Ακόμη κι αυτά τα είδη πολυτελείας, ωστόσο, έχουν ανάγκη να ξεχωρίζουν ανάμεσα στον ανταγωνισμό, επιστρατεύοντας τεχνικές καινοτομίες, μοναδικό σχεδιασμό και σχέδια που τιμούν την αφοσίωση των πελατών.

Τη στιγμή που η ανθρωπιστική και κλιματική κρίση στον κόσμο βρίσκονται σε σημείο βρασμού, ένα brand έρχεται να πουλήσει ένα... λούτρινο αρκουδάκι για 2.1 εκατομμύρια δολάρια. Είναι υψηλή ραπτική; Ενδεχομένως. Είναι υπερβολικό; Εντελώς.

Δείτε τα 10 πιο ακριβά fashion brands στον κόσμο:

Missing content item.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr