ΓΑΜΟΣ WEDDING STYLE

Η Βέρα Γουάνγκ μοιράζεται μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για νύφες


JTeam

2 Οκτωβρίου 2023

Η Βέρα Γουάνγκ μοιράζεται μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για νύφες
@verawang / instagram
«Το μεγαλύτερο λάθος είναι να μην νιώθεις άνετα με το νυφικό», ανέφερε μεταξύ άλλων η Βέρα Γουάνγκ

Είναι η ιέρεια των νυφικών. Έχει ράψει τα νυφικά των Γκουέν Στεφάνι, Αριάνα Γκράντε, Τζέσικα Σίμσον, Βικτόρια Μπέκαμ, της Κιμ Καρντάσιαν, και χιλιάδων ακόμη διάσημων. O λόγος για την Βέρα Γουάνγκ, η οποία έχει ξεχωρίσει για τις νυφικές της δημιουργίες.

Ο ρόλος της αυτός, την κάνει το κατάλληλο άτομο για να μοιραστεί συμβουλές σε νύφες, σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Συγκεκριμένα η Γουάνγκ έδωσε συνέντευξη στο People, και μίλησε για όσα πρέπει να προσέξει μια νύφη, αλλά και για το πως να αποφύγει μια λάθος αγορά νυφικού.

«Το μεγαλύτερο λάθος είναι να μην νιώθεις άνετα με το νυφικό», είπε η Βέρα Γουάνγκ. «Και με αυτό, δεν εννοώ απλά να χωράει κάποια μέσα στο νυφικό. Το συναίσθημα είναι πολύ σημαντικό για μένα στα ρούχα, πιθανώς επειδή είμαι γυναίκα που σχεδιάζει για άλλες γυναίκες. Οι άντρες φέρνουν κάτι αφηρημένο αλλά νομίζω ότι οι γυναίκες σχεδιάστριες φέρνουν μια ορισμένη αίσθηση της πραγματικότητας και νομίζω ότι το να νιώθουν άνετα οι νύφες είναι πολύ σημαντικό. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά».


Η Vega Wang συνέχισε τονίζοντας πως «δεν νομίζω ότι πρέπει να προσπαθήσεις να μεταμορφωθείς την ημέρα του γάμου σου. Πάντα έλεγα να είσαι αυτός που είσαι, είσαι άτομο, έχεις τη δική σου αίσθηση του στυλ. Και πάντα ενθαρρύνω τους ανθρώπους να το ακολουθούν πραγματικά, να ακούνε τη δική τους φωνή, και μερικές φορές δεν το κάνουν. Μπλέκεται η μητέρα τους, η αδερφή τους. Μου έχει συμβεί. Δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα αλλά κάποιοι πραγματικά διάσημοι, μερικές φορές ακόμη και ο γαμπρός, είτε το πιστεύετε είτε όχι- μπλέκονται, μερικές φορές ακόμα και οι καλύτερες φίλες της νύφης».

Η σχεδιάστρια συμβουλεύει τις νύφες πως «εσύ είσαι ο καλύτερος σύμβουλος του εαυτού σου», προσθέτοντας ότι θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τους την πλήρη εμφάνιση που θα έχουν την ημέρα του γάμου τους.

«Πιθανότατα θα έχετε ένα συγκεκριμένο μπουκέτο με λουλούδια. Κράτησα μια Βίβλο με λίγα λουλούδια στη δική μου περίπτωση. Αλλά συνήθως κουβαλάς κάτι που έχει νόημα στο χέρι σου, και νομίζω ότι αυτό βαραίνει ακόμη περισσότερο με το πέπλο, είτε καλύπτεσαι είτε όχι».

«Όταν ξεκίνησα, το πέπλο φοριόταν μόνο με έναν τρόπο», λέει η Vera Wang. «Ήταν κάπως η εποχή της Cher και όταν ξεκίνησα το νυφικό και έχοντας έρθει από τη Vogue, απλά πέταξα όλα αυτά τα πράγματα και ξεκίνησα από το μηδέν» είπε μεταξύ άλλων.

Για την Wang, η ολοκλήρωση μιας νυφικής εμφάνισης περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά στοιχεία, μερικά από τα οποία μία νύφη μπορεί να μην τα σκέφτεται καν.«Το να δω την εικόνα του γάμου συνολικά είναι αυτό που εύχομαι να μπορούσε να σκεφτεί κάθε νύφη», λέει, εξηγώντας ότι «επειδή συχνά έχουν έναν διοργανωτή πάρτι και έναν ανθοπώλη για τον γάμο, αυτά δεν συνδέονται ποτέ σχεδόν με το νυφικό. Αν δεν ξέρεις τι έχουν στο μυαλό τους για σένα- και μερικές φορές δεν μπορείς καν να τους ελέγξεις επειδή είσαι τόσο απασχολημένη- ούτε καν το σκέφτεσαι. Έτσι, ένα μπουκέτο λουλούδια μπορεί να αναδείξει ή να χαλάσει ένα φόρεμα».

«Νομίζω ότι όταν το φόρεμα είναι πιο περίτεχνο, μάλλον αυτό που κρατά μία νύφη θα πρέπει να είναι πιο μίνιμαλ. Αν το φόρεμα είναι πιο μίνιμαλ, μπορείς να αντέξεις κάτι πιο σύνθετο. Αλλά αυτά είναι τα πράγματα που νομίζω ότι ξεφεύγουν από τις νύφες όταν ψωνίζουν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.