GREEN

Ημέρα της Γης 2022: Η Google δείχνει την αλήθεια της κλιματικής αλλαγής


JTeam

22 Απριλίου 2022

Ημέρα της Γης 2022: Η Google δείχνει την αλήθεια της κλιματικής αλλαγής
Με το σημερινό της doodle, η Google δείχνει πόσο σοβαρή είναι στ' αλήθεια η κατάσταση

Ήρθε η στιγμή να αλλάξουν τα πάντα – από το κλίμα των επιχειρήσεων και το κλίμα της πολιτικής, μέχρι τον τρόπο με τον οποίο εμείς δρούμε για το κλίμα της Γης μας. Τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε θάρρος για να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε την υγεία και τις οικογένειές μας, τα μέσα που έχουμε για να επιβιώσουμε.

Για την Ημέρα της Γης 2022 λοιπόν, καλούμαστε να δράσουμε συλλογικά, όπως δεν κάναμε ποτέ πριν. Θα χρειαστεί να συνεργαστούμε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις. Επιχειρήσεις, κυβερνήσεις, πολίτες – όλοι μας. Όλοι έχουμε ευθύνη και ήρθε η ώρα να την αναλάβουμε, με μία συνεργασία για το καλό του πλανήτη μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που, στο σημερινό της doodle, η Google βάζει το brand της στην άκρη κι αποτυπώνει την αλήθεια της κλιματικής αλλαγής. Βλέπουμε πώς ο κόσμος μας άλλαξε προς το χειρότερο, πώς η φύση χάνεται και οι πάγοι λιώνουν. Από το Kilimanjaro της Τανζανίας, μέχρι το Sermersooq της Γροιλανδίας και τα δάση της Γερμανίας, οι εικόνες προκαλούν ανατριχίλα.

Jenny.Gr

Aκολουθήστε το jenny.gr στο google news και μείνετε ενημερωμένοι για το sustainability, το climate emergency και τα πάντα γύρω από το περιβάλλον.