HOME SWEET HOME

Περιποιηθείτε τα χαλιά με το Εύρηκα Carpet Care


19 Μαΐου 2014

Και δείτε τη διαφορά.

H άνοιξη υποχωρεί με την απειλή του καλοκαιρινού ήλιου να γίνεται όλο και πιο έντονη. Κάπου ανάμεσα σε όλες τις αλλαγές, βρίσκονται κι αυτές του σπιτιού. Λίγες διακοσμητικές πινελιές ίσως, περισσότερο φως και φυσικά μάζεμα των χαλιών. Το τελευταίο είναι μία διαδικασία που για τις περισσότερες μοιάζει βουνό αφού πέραν της περιποίησης που χρειάζονται όλο τον χειμώνα, πρέπει να καθαριστούν προτού αποθηκευτούν.

carpet_LANDING PAGE

Το καθάρισμα των χαλιών όμως είναι συχνά δύσκολη υπόθεση, αφού λερώνονται πολύ εύκολα και με δύσκολους λεκέδες. Ωστόσο, με το Εύρηκα Carpet Care Σπρέι αντιμετωπίζετε στη στιγμή τον πιο δύσκολο λεκέ, κάνοντας το χαλί να φαίνεται καινούριο. Αφού λοιπόν έχετε κρατήσει το χαλί σας καθαρό, η Εύρηκα σας δίνει την ευκαιρία να τα καθαρίσετε με το Εύρηκα Carpet Care Σαμπουάν, κάνοντας επαγγελματικό καθάρισμα στο σπίτι, γρήγορα και οικονομικά.

Extra tip: Εκτός από τα χαλιά σας με το Εύρηκα Carpet Care μπορείτε να καθαρίσετε τις μοκέτες αλλά και τις ταπετσαρίες σας.

Κι αφού μπήκατε στον πιο ευχάριστο… κόπο, κάντε ένα ευχάριστο διάλλειμα και παίξτε το ΔΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, για να κερδίσετε super δώρα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.